banner249

Çürümüş cesedi üç ay sonra bulundu

evinde yalnız yaşayan, hiç evlenmemiş ve 86 yaşındaki halit albasan’ın cesedi öldükten üç ay sonra bir arkadaşı tarafından çürümüş halde bulundu.

Çürümüş cesedi üç ay sonra bulundu
banner240
Hiç evlenmeyen ve evinde yalnız yaşayan Denizlili işçi emeklisi 86 yaşındaki Halit Albasan;ın cesedi öldükten yaklaşık 3 ay sonra çürümüş olarak bulundu. Albasan;ın arkadaşı tarafından bulunan cesedin otopsinin ardından ölüm nedeni belli olacak.
Albasan’ın arkadaşı Muharrem Şen (78), Topraklık Mahallesi 2234 Sokak 9 numaralı apartmanın zemin katındaki evinde yalnız yaşayan Halit Albasan;ı üç aydır görmeyerek evine gitti. Kapı açılmayınca, Albasan;ın yakınlarına ulaştı. Yakınlarının eve gelmesiyle balkon kapısı çilingir tarafından açıldı. İçeri girildiğinde de Albasan;ın çürümüş cesediyle karşılaşıldı. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı;nın incelemesinden sonra Halit Albasan;ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu;na kaldırıldı.

Albasan;ın kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından belli olacağı bildirildi. 60 yıllık arkadaşı Muharrem Şen, Albasan;ı 3 aydır görmediğini söyleyerek, "3 ay önce camide birlikteydik. Daha sonra onu hiç görmedim. Merak ettim, evine baktım ancak kapı açılmadı. Yakınlarıyla balkon kapısını açtırıp, içeriye girdim. Odaya bakınca çürümüş cesedini buldum. Ben de merak etmesem yazın kokudan ancak bulunurdu. Arkadaşımın bu durumuna gerçekten çok üzüldüm" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER