banner249

Sadık Grubu Denizli’nin gururu oldu

Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasında, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin’in ismi de yer aldı.

Sadık Grubu Denizli’nin gururu oldu
banner240

Yıllardır elde ettiği başarılarını somut veriler ile tüm Türkiye’ye duyuran Sadık Grubu, bir başarı listesinde daha yerini aldı. Ekonomist Dergisi, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasında, Anadolu ekonomisini ayakta tutan, binlerce kişiye istihdam yaratan iş insanları listesini oluşturdu. Daha öncede yapılan araştırmada listede yer alan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, 2014 yılı listesinde de yerini aldı. 


Mersin, “Biz müşterilerimize, bünyemizde yer alan otomotiv, akaryakıt, sigorta ve tarım sektörlerinde temsil ettiğimiz markalar ile güven ve kaliteyi sunuyoruz. Biz başarı için çalışan büyük bir aileyiz. Kardeşim, grubumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin ile birlikte babamızdan aldığımız dürüst tüccar, ahlaklı iş adamı felsefesi ile kurumsallaşmış bir firma olarak tüm gücümüz ve arzumuz ile bu yolda ilerliyoruz” dedi. 

Sadık Grubu’nu hem güçlü hem de farklı kılan tarafın tamamen kurumsal yönetilen bir grup şirketi olmasından kaynaklandığını vurgulayan Mersin, “Her markamızda ve her bölümümüzün başında alanlarında başarılı yöneticilerimiz bulunmaktadır. Her bölümümüzde eğitimli, alanında uzman çalışanlarımız yer almaktadır. Otomotiv sektöründe BMC, Renault, Dacia, Peugeot, Honda, Ford, Fiat, BRC, Sadık2, Sadık Filo; akaryakıt sektöründe Shell, Total, Opet, Opet Madeni Yağları, Mogaz,Petrol Ofisi, Sadık Toptan Akaryakıt; sigorta sektöründe Allianz, Ak Sigorta, Axa Sigorta ve Sadık Tarım markalarımız ile hizmet kalitemizden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Farklı sektörlerde yapmış olduğumuz yatırımlarımıza devam etmekteyiz. Bünyemizde bulunan sektörlerde 400’ün üzerinde istihdam sağlayan bir şirket olarak, Denizli ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor olmamız gurur verici bir tablo. 67 yıllık köklü geçmişimiz ve attığımız emin adımlar ile ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Sadık Grubu, yarattığı istihdamın yanı sıra bir çok sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER