banner249

Ramazan etkinlikleri hız kesmiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri biribirinden güzel gösteri ve programlarla sürüyor. İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlenen Türk Halk Müziği ve tasavvuf müziği konserleri ile semazen gösterileri büyük beğeni topladı.

Ramazan etkinlikleri hız kesmiyor
banner240

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin eski ramazanları yeniden yaşatmak için düzenlediği Ramazan etkinliklerinde her akşam farklı bir gösteri, vatandaşlarla buluşuyor. İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen çeşitli programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar sanatçılarının sahne aldığı Türk Halk Müziği ve tasavvuf müziği konserleri ile semazen gösterisi büyük beğeni topladı. Bu kapsamda, Adalet Parkı'nda düzenlenen konserde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Sanatçısı Hakan Eyiden vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. İncilipınar Parkı'nda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, yaklaşık 2 saat süren tasaavvuf müziği konseri sundu. Ayrıca yine Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı semazen ekibi sahne aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatmak için her gün farklı bir etkinlik düzenlemeyi sürdürürken, binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikler neşe içerisinde geçti. 7'den 70'e etkinlik alanlarına akın eden vatandaşlar konserlerin keyfini yaşadı. Etkinlikleri izleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı sanatçılara gecenin anısına plaket takdim etti. 


Gelecek program
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 3 Temmuz Perşembe günü hazırladığı programda ise, Sanatçı Yunus Çoban tasavvuf konseri ve şiir dinletisi ile Adalet Parkı'nda; Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden ise İncilipınar Parkı'nda Türk Halk Müziği konseri ile sahne alacak. 4 Temmuz Cuma akşamı ise Türkiye'nin tanıdığı iki farklı isim Denizlililer için sahne alacak. Cuma akşamı Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Ahmet Özhan Adalet Parkı'nda bir konser verecek. Aynı gün İncilipınar Parkı'nda ise ünlü komedyen Yavuz Seçkin, stand-up gösterisiyle vatandaşları kahkahaya boğacak. Komedyen Seçkin, 5 Temmuz Cumartesi günü de Adalet Parkı'nda sevenleriyle buluşacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER