banner249

Pekdemir, Söke’de

Denizli'den 34 yıl önce yola çıkan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Mağazaları, 82'inci şubesini Söke'de açtı.

Pekdemir, Söke’de
banner240

Aydın merkezde 22, Didim, Kuşadası, Antalya, İzmir mağazalarından sonra Söke'deki mağaza Abdi İpekçi Caddesi'nde faaliyete girdi. 


Gerçekleştirilen açılış törenine Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı başta olmak üzere Ak Parti Söke Belediye Başkan Adayı Metin Yavuz, CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit, siyasi partilerin temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Pekdemir'in de bulunduğu açılış töreninde açılış konuşmasını yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Pekdemir yaptı. Denizli'de bir kişiyle başlayan ticaretin bugün 2 bine yakın çalışanı ve yüzde yüz yerli sermaye ile devam ettiğine dikkat çeken Pekdemir Çiftliği Alış Veriş Mağazaları yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Pekdemir; "Halkımızdan aldığımız güçle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Pekdemir ülkemizin kendi öz markasıdır. Ege'nin büyüttüğü bir markadır. 34 yılı aşkın süredir hizmet veren Pekdemir markası, kendisini her zaman değerli müşterilerinin hizmetine adamıştır" dedi. 

34 yıllık geçmiş, 82 mağaza ve 2 bin 500 çalışana bakıldığında istikrar, vizyon, misyon ve kararlılık olduğunu söyleyen Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş; "Aydın'ın markalar kenti olacağını söylemiştik. Uygulamayı da burada görüyoruz. Hayırlı gün olan Cuma günü hizmete başlayan yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Türkiye'nin en önemli sorunlarından olan işsizliğin önlenmesinde yeni açılan işyerlerinin büyük önemi olduğunu ifade eden Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı konuşmasında; "Pekdemir ve çeşitli girişimcilerin istihdama sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER