banner249

İyi haber geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören ünlü oyuncu Nejat İşlerin, yapılan tedavilere yanıt vermeye başladığı hastane tarafından açıklandı

İyi haber geldi
banner240

Geçtiğimiz günlerde solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Nejat İşler’in sağlık durumu hakkında, doktorundan yeni bir açıklama geldi. 


Tedaviye davam ettiklerini açıklayan hastane yetkilileri, İşler’in yoğun bakım ünitesinde bulunduğunu tekrarladı. 

Sanatçı Nejat İşler’in durumu ile ilgili, Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy bugün şu bilgileri verdi: “17 Ocak 2014 tarihinde, hastanemizin acil servisine başvuran değerli sanatçımız Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. İlk açıklamamızda belirttiğimiz gibi, Nejat İşler’e ilk müdahale, acil servisimizde yapılmıştı. Şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptanmıştı. 

Gelişen septik şok sonucunda, ayrıca akciğerlerinin çok ciddi şekilde etkilendiği, böbrekler, kalp ve kan hücreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti. Hastanemizin yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumu, halen kritik süreçtedir. Bununla birlikte uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır. 

Son 12 saat içerisinde gerek organ fonksiyonlarında, gerekse laboratuvar testlerinde görülen olumlu gelişmelere rağmen, hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam etmektedir. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler’in tedavisi, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir.” 

SANATÇI ARKADAŞLARI SEVİNÇLİ
 Hastaneye kaldırıldığı günden itibaren, İşler'i yalnız bırakmayan arkadaşları, müjdeli haberi gazetecilerle paylaştı. Behzat Ç. dizi oyuncularından Berkan Şal, durumunun iyiye gittiğini belirterek, “Yanında olmayı tercih ettik. İşler’in vücudu olumlu yanıtlar veriyor "dedi. 

Ünlü yönetmen Murat Şeker ise ''İşler’in vücudu olumlu tepki veriyor. İyiye gidiyor. Doktorlar’da bu yönde açıklama yaptı zaten, heyecanla bekliyoruz” dedi. 

Ünlü oyuncu Dost Elver ise Nejat İşler’in gripten dolayı hastanede olduğunu belirterek, “Nejat İşler’in hayranları lütfen internet üzerinden çıkan asılsız haberlere inanmasın. Çok abartılı kötü şeylerde yazılıyor, öyle bir şey yok. İnternet üzerinden yazdığım gibi kan değerleri yükseldi ve gayet iyiye giden bir durumu var. Bugün inşallah daha güzel haberler alcağız.

Şu an taşınması riskli bi durum. Sevk söz konusu değil, burada kalmasına karar verildi. Burada gerekli her bakımı yapılıyor. Nejat İşler’in rahatsızlılığı tamamen griptir. İstanbul’da da herkesin etkilendiği rahatsızlıktır. Bağışıklık sistemi zayıf olduğu için virüs vücuda hakim olmuş. Rahatsızlığının karaciğer ve sirozla bir alakası yok. Lütfen bunlara inanmayın” ifadelerini kullandı. 

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun ise 'dua ediyoruz' ifadelerini kullanarak, “Hep birlikte Nejat’ın iyi olmasını bekliyoruz. Olumlu gelişmeler kaydediyor” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER