banner249

PAÜ’den Bahar Konseri

pamukkale Üniversitesi eğitim fakültesi güzel sanatlar eğitimi bölümü müzik eğitimi anabilim dalı korosu ve paÜ gençlik oda orkestrası tarafından “bahar konseri” düzenlendi.

PAÜ’den Bahar Konseri
banner240
PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, dekanlar, öğretim elemanları, öğrenciler ve müzikseverler katıldı. İlk olarak koro şefliğini Öğr. Gör. Aykut Önder Sarıçiftçi’nin yaptığı Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu sahne aldı. Çok sesli eserlerden oluşan konserde yabancı eserlerin yanında halk türküleri de seslendirildi.

Koronun ardından PAÜ Gençlik Oda Orkestrası konser verdi. Okt. Çağatay Şişman’ın şefliğinde sahneye çıkan orkestra, Dünyaca ünlü sanatçılar Bach ve Vivaldi’den eserler seslendirdi. Gecenin sonunda Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu ve Gençlik Oda Orkestrası birlikte sahne aldılar. Büyük ilgi gören konser sonunda seyirciler, orkestra ve koroyu ayakta alkışladı.
Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, koro şefi Öğr. Gör. Aykut Önder Sarıçiftçi ile orkestra şefi Okt. Çağatay Şişman’a çiçek takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER