banner249

Bahçesine güvenen bu yarışmaya katılsın

denizli belediyesi, denizli’nin en güzel bahçesini seçiyor. benim bahçem denizli’nin en güzel bahçesi diyenler 23 mayıs’a kadar yarışma için başvuru yapabilecekler. sonuçlar ise 5 haziran dünya Çevre günü’nde açıklanacak.

Bahçesine güvenen bu yarışmaya katılsın
banner240
Sürdürdüğü çevresel politikalar ile Türkiye’nin En Çevreci Belediyesi unvanını elinde bulunduran Denizli Belediyesi, kamuoyunun çevreye olan duyarlılığını artırmak için farklı uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Denizli Belediyesi Denizli’nin en güzel bahçesini seçmek için harekete geçti ve bu amaçla bir yarışma düzenledi. Denizli’nin en güzel bahçesi benim bahçem diyenler 23 Mayıs’a kadar yarışma için başvuru yapabilecekler. Sonuçları 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde açıklanacak yarışmaya ilişkin bilgi veren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “ Yarışma ile amacımız kent insanının çevreye olan duyarlılığını artırmak” dedi.

Katılım şartlarına ilişkin teknik bilgilerde aktaran Gökoğlan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yarışma konusu bahçe en az 30 metrekare, en fazla 500 metrekare olacak. Eğer bahçe 500 metrekareden büyük ise katılımcı bahçenin istediği bir bölümü ile yarışmaya katılabilecek, değerlendirme bu bölüm için yapılacak. Yarışma için değerlendirme komisyonuna sunulmak üzere bir dosya hazırlanacak ve bu dosyada bahçenin değişik açılardan çekilmiş fotoğrafları hem renkli çıktı olarak hem de sunum şeklinde CD ortamında hazırlanarak verilecek. Bahçe düzenlemesi katılımcı kişi ya da kişilerin bizzat kendileri ve orada oturan kişilerin katkısıyla yapılmış olacak. Bahçede bakım, temizlik, bitkilerin uyumu, oluşturulan bitki veya çiçek şekilleri, budanması şekli ve bakım kalitesi değerlendirilecek. Ön elemeden geçen 10 bahçe, Denizli Belediyesi tarafından oluşturulan komisyon tarafından yerinde değerlendirilecek. Tek mülkiyet sahibi kişiler, apartman adına yönetici veya temsilci, katılımcılar site adına girecekse site yöneticileri tek bir temsilci belirleyerek başvuru yapacak. Ödüler ise birincilik ödülü ‘En Güzel Bahçe’ şilti ve bahçe mobilyası, ikincilik ödülü çim biçme makinesi, üçüncülük ödülü ise bahçe bakım setinden oluşuyor. Eserler en geç 23.Mayıs 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Denizli Belediyesi Halkla İlişkiler Masası’na teslim edilecek. Sonuçlar ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde açıklanacak.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER