banner249

Pamukkale’yi şaha kaldıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, “Pamukkale’mizi şaha kaldıracak, projelerimiz hazır” dedi.

Pamukkale’yi şaha kaldıracağız
banner240

MHP’li Bahtiyar Pazar gününü spora ayırdı. Bahtiyar, İstanbul’dan Pamukkale’ye gelen antrenman için gelen yamaç paraşütü ekipleriyle bir araya geldi, Denizlispor-Bucaspor maçını izledi ve Pazaryeri ziyaretleri gerçekleştirdi. 


PAMUKKALE’Yİ ŞAHA KALDIRACAK PROJELERİMİZ HAZIR 
Bahtiyar, yamaç paraşütü yapan sporcularla bir süre sohbet etti. Sporcuların taleplerini tek tek not aldı. Bahtiyar, “Pamukkale’miz özellikle yamaç paraşütü yapmaya çok elverişli. Bu sporu daha da geliştirmek için bir takım projelerimiz var. 

Pamukkale sadece gezilecek bir yer olmaktan çıkacak ve çok daha önemli turizm faaliyetleri için tercih edilen bir yer haline gelecek. Pamukkale’mizi şaha kaldıracak, projelerimiz hazır. Mart ayından itibaren tek tek açıklayacağız. Hem burada yaşayan, hem de Denizli’de yaşayan halkımız projeleri duyduğu andan itibaren gönüllü olarak bu projeler de olmak isteyecek. Çok güzel şeyler yapacağız. Halkımız bize güvensin, gençlerimiz bize güvensin. Huzurlu ve yaşanır bir Pamukkale için geliyoruz’ diye konuştu. 

PARAŞÜTÇÜLERDEN GÖSTERİ SÖZÜ 
Bahtiyar’ın konuşmalarını dikkatle dinleyen sporcular, “30 Mart’ta belediye başkanı seçilir, bize bahsettiğiniz projelerinizi hayata geçirirseniz Pamukkale bambaşka bir yer olur. Biz de söz veriyoruz. 30 Mart akşamı seçimi kazanırsanız 31 Mart’ta size özel gösteri yapacağız” dediler. 

PAZARCI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ 
Başkan adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde pazarcı esnafıyla da bir araya geldi. Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan Bahtiyar, pazarcı esnafıyla seçimler üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca pazarcı esnafının sorunlarını dinleyerek bu sorunlara çözüm getirecek projelerini de anlattı. Bahtiyar, Hem pazarcı esnafı, hem de pazardaki vatandaşların sorularına cevap verdi. Bahtiyar, “yerel yönetimler sorun çözmek ve vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için var olmalı. Bunun için de yerel yönetimler insanını sevmeli ve onların rahat bir yaşam sürmesini gerçekten yürekten istemeli. İşte bizim hareket noktamız bu. Çünkü rahatlığın öne çıktığı bir çağda bizim insanımız bunu çoktan hak etti ve bu yaşam kalitesine artık ulaşmalı.” dedi. 

BAHTİYAR BURAYA YUMRUK HAVAYA 
MHP adayı Ümit Bahtiyar ve ekibi ilimizde oynanan Denizlispor-Buca maçını izledi. Bahtiyar’ı tribünlerde gören yeşil-siyahlı taraftarlar, “Bahtiyar buraya, yumruk havaya”, “Denizli seninle gurur duyuyor” şeklinde slogan attılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER