banner249

Özköylü, “Rahat bir nefes almak istiyoruz”

tff 1. lig ekiplerinden denizlispor'un teknik direktörü osman Özköylü, ''giresunspor karşısında saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, maçı kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz'' dedi.

Özköylü, “Rahat bir nefes almak istiyoruz”
banner240
Denizlispor, 15 Nisan;da oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Osman Özköylü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kümede kalma mücadelesindeki rakiplerinden biri olan Giresunspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Giresunspor maçının çok zorlu geçeceğini ifade eden Özköylü, şöyle konuştu, ;;Denizlispor, Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe ile kıyasladığımız zaman Giresunspor, ligde kümede kalma mücadelesinde fikstür avantajı en iyi olan takım. Bunun için tam anlamıyla rahatlayıp kalan maçlara daha rahat çıkmak için, sahamızda oynayacağımız bu maçı 3 puanla tamamlamak istiyoruz. Ligin en zor maçlarından bir tanesi olacak. Giresunspor takımı da gerçekten ofansif anlamda güçlü, son haftalarda oynadığı maçlardan aldığı sonuçlarla bu ligde kalmak için her şeyini ortaya koyan bir takım. Giresunspor karşısında saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, maçı kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER