banner249

Eğitimi iyi verirsek ülkede anarşist yetişmez!

başbakan yardımcısı bülent arınç, ''türkiye'nin geleceği eğitime bağlı. eğitimi iyi verirsek ülkede anarşist yetişmez. kimse kimsenin boğazına sarılmaz'' dedi.

Eğitimi iyi verirsek ülkede anarşist yetişmez!
banner240
Turgutlu ilçesinde Dr. Hüseyin Orhan İlköğretim Okulu;nun açılış töreninde eski genelkurmay başkanı Hilmi Özkök ile yan yana oturan Arınç, ülkeye onurlu hizmet vermiş Özkök;le karşılaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Arınç, başarılı hizmetlerde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan;ın eski belediye başkanlarından olan babası Hüseyin Orhan adına okul yaptırdığını, ilçenin hayırseverleriyle ünlü olduğunu belirterek, ;;Allah bu hayırları kabul etsin;; diye konuştu.

Okulda pek çok rektör, belediye başkanı yetişeceğini ifade eden Arınç, şunları kaydetti, ;;Türkiye;nin geleceği eğitime bağlı. Çocuklarımızın doğru, dürüst, çalışkan olması, vatanına, toprağına bayrağına bağlı olması ancak eğitimle mümkün. Eğitimi iyi verirsek Türkiye;de anarşist yetişmez, ülkede güzellikler olur, kimse kimsenin boğazına sarılmaz, herkes annesine ve babasına saygılı olur, küçüklerini sever, 75 milyonu da kucaklar. ;Ne büyük memleketim var; diye iftihar eder. Eğitimden uzak kalırsak bütün kötülüklerin anası olan zulümlerle karşılaşırız.;;

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise ilçedeki eğitim çalışmalarının hızla devam ettiğini, okulun 24 derslikli olduğunu belirtti. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise ilçedeki çok büyük hizmetlere hükümetin desteğiyle imza attıklarını söyledi.
Hilmi Özkök;ün ;;demokrasinin gururu;; olduğunu söyleyen Orhan, ;;Turgutlu da Özkök;le gurur duyuyor;; dedi.
Konuşmaların ardından Serhat Orhan;ın annesi Hatice Orhan;a plaket veren Arınç, okulun açılış kurdelesini Özkök;le kesti ve sınıfları gezdi.
Arınç, daha sonra, esnaf Zeynel Yaşar;a oğlu Ahmet Yaşar;ın (32) ölümü dolayısıyla ziyarette bulundu. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER