banner249

Ornaz Vadisi cennet oluyor!

Merkezefendi ilçesi sınırlarında yer alan ve bölgenin en önemli değeri olan Ornaz Vadisi’nin çehresi değişiyor.

Ornaz Vadisi cennet oluyor!
banner240

Doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini hayran bırakan Ornaz Vadisi’nde Merkezefendi Belediyesi tarafından geniş çaplı temizlik ve düzenleme çalışması başlatıldı. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 


Yılın her mevsimi doğaseverlerin ve piknikçilerin akınına uğrayan, Başkarcı Dağı'nın kuzey eteğinde bulunan Ornaz Vadisi'nin çehresinin değişmesi için Merkezefendi Belediyesi çalışma başlattı. Bu anlamda yapılan çalışmalar tırpan temizliği ile başladı. Vadide bulunan dere ve havuzlarda da temizlik çalışmaları da gerçekleştirilirken, daha güzel ve berrak bir görünüm için ağaçlarda budama çalışması yapılıyor. Dağın eteklerinden düzensiz bir şekilde vadiye doğru inen su akıntıları da bir araya getirildi. 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI IŞIKLANDIRMA YAPILDI 
Ornaz Vadisi’nde güvenlik önlemleri de artırıldı. Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı güvenlik görevlileri Ornaz Vadisi’nin güvenliğini sağlıyor. Özellikle akşam saatlerinde ziyaretçilerin ve piknik yapmak isteyenlerin doğal güzelliklerle buluştuğu Ornaz Vadisi’nde ışıklandırma sorunu da çözülüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından vadi içinde ışıklandırma takviyesi yapılarak yeterli aydınlatma sağlandı. 

MECLİS KARARIYLA ÜCRETSİZ HALE GELDİ 
Merkezefendi Belediye Meclisi, ilçenin en büyük değeri olan Ornaz Vadisi girişinde araçlardan alınan 5 liralık ücreti kaldırmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER