banner249

Bu siteye baktınız mı?

Denizli'nin 2. El piyasasına yeni soluk getiren Denizli 2. El'de (www.denizli2el.com), yıl sonuna kadar doping almak ve mağaza açmak ücretsiz. Bu fırsatı iyi değerlendirin.

Bu siteye baktınız mı?
banner240

Denizli 2. El (www.denizli2el.com), beyaz eşyadan mobilyaya, bilgisayardan cep telefonuna, elektronikten giyim, müzik ve spor gibi bir çok alanda 2. el eşya ilanınızı verebileceğiniz ücretsiz bir platform. Denizli 2. El'de emlak, vasıta, hizmet, özel ders, yardımcı arayanlar, iş makineleri ve hayvanlar dünyası kategorilerinde de ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz. 


Denizli 2. El'e ilan vermek için üye olmak yeterli. Üye olduktan sonra ücretsiz olarak ilanlarınızı rahatlıkla girebiliyorsunuz. Ayrıca yıl sonuna kadar ilanınızı ön plana çıkaracak dopingler ve firmanıza ait ilanlar için mağaza açmakta ücretsiz. 60 bin kişilik büyük bir aile olan Pamukkale Üniversitesi için "PAÜ ÖZEL" adında bir kategori oluşturuldu. 

Akademisyen ve öğrenciler ya da Pamukkale Üniversitesi'ne sesini duyuracak olan kişiler bu kategoride ilanlarını ücretsiz olarak yayınlayabilecek. Öte yandan Denizli'de bir çok sektörden haberleri de Denizli 2. El'de okuyabileceksiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER