banner249

Önce karısını sonra kendisini öldürdü!

Denizli’de 38 yaşındaki Erkan Duran, kavga ettiği tekstil işçisi eşi 33 yaşındaki Elif Duran’ı yardım istemek için evden kaçarken, sokakta pompalı av tüfeğiyle öldürüp, ardından ayrı tüfekle kendini başından vurarak intihar etti.

Önce karısını sonra kendisini öldürdü!
banner240

Olay bugün Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi 2707 sokakta meydana geldi. Atık geri dönüşüm şirketinde işçi olarak çalışan Erkan Duran, ikinci evliliğini yaptığı eşi Elif Duran ile evde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erkan Duran, ruhsatsız pompalı tüfeğini almak için odaya gitti. Bu sırada evden çıkıp, sokağa doğru yardım istemek için kaçak Elif Duran, evinden yaklaşık 100 metre uzaklaştığı sırada peşinden gelen eşi tarafından kaçarken, pompalı tüfekle önce sırtından vuruldu. 


Gözü dönen koca Erkan Duran, ağır yaralanan ve kanlar içinde yere düşen eşi Elif Duran’ı bu kez de başından vurarak öldürdü. Erkan Duran daha sonra aynı tüfeğini başına doğrultarak tetiği çekip, intihar etti. Olayın sokakta yaşanması da paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi gönderildi. 

Acil sağlık ekipleri Elif Duran ile eşinin öldüğünü belirledi. Olay yeri incelemesinin yapılmasının ardından cesetler, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli tıp morguna kaldırıldı. Duran çiftinin sürekli kavga ettikleri, Erkan Duran’ın antideprasan hapları kullandığı öğrenildi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER