banner249

En renkli adayın eşi onu anlattı!

Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Sinema Oyuncusu, Siyasetçi, Veteriner Hekim Emin Okkaya’yı en iyi tanıyan isimlerden biri olan Hülya Okkaya, eşini anlattı. Okkaya, “Herkesin derdini kendi derdi, sevincini kendi sevini bilir” dedi.

En renkli adayın eşi onu anlattı!
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Emin Okkaya, siyasi çalışmalarında en büyük desteği eşi Hülya Okkaya’dan alıyor. Yaklaşık 10 dizi ve filmde rol alan, başarılı karakterler ortaya çıkaran, aynı başarısını siyasi alanda da gösteren Okkaya, Özellikle Acıpayam, Çameli, Beyağaç, Tavas, Kale, Serinhisar’da da biliniyor ve yakından tanınıyor. 


AK Parti Denizli Milletvekili Veteriner Hekim Emin Okkaya ile 25 yıllık evli olduklarını ifade eden Okkaya’nın eşi Hülya Okkaya her zaman eşine destek olduğunu, seçim sürecinde de destek olmaya devam edeceğini ifade ederek, “3 oğlumuz vardı. 

Bir tanesini kaybettik. Çok mutlu bir aile tablomuz vardı. Acılı bir olay yaşadık ve talihsiz bir kaza sonrasında evladımızı kaybettik. Emin Okkaya, çok aktif, çok çalışkan, çok yönlü, insanı insan gibi gören bir insandır. Bunu eşi olduğum için değil, gerçekten yapı gereği o şekilde olduğunu için söylüyorum” dedi. 

BU DÖNEMDE KAZANACAĞIZ
Sinema, siyaset ve radyoculuk gibi çok yönlü çalışmaları olduğunu aktaran Hülya Okkaya, “Herkes tarafından sevilen bir kişiliği vardır. Bu dönemde kazanacağız. Onu bu konuda her zaman destekledim, destekliyorum. Herkesle iyi diyalogları olan bir insandır. Herkesin işine koşar, herkesin derdini kendi derdi, sevincini kendi sevini bilir. Kesinlikle insan ayrımı yapmaz. Yardımsever ve sevecen bir kişiliği vardır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER