banner249

CHP’de istifa şoku

CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Bülbül, CHP’de istikrar ve ortak akıl oluşturulamadığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP’de istifa şoku
banner240

CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcı ve de CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi olan Süleyman Bülbül, görevlerinden istifa etti. Bülbül, yaptığı açıklamada; “CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ile CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinden istifa ediyorum. 


Yönetsel Karar mekanizmalarında ‘istikrar’ ve ‘ortak aklın’ oluşturulamadığı, örgütler ve belediyeler ile parti organları arasında kurumsal iletişim ile sorunların aşılmasında çözümün değil sorunların parçası olunduğu ‘tekçi yönetim anlayışı’ karşısında yönetsel katkı veremeyeceğim için görev yaptığım CHP Aydın İl Başkan Yardımcılığından ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Yaklaşık iki yılı aşkın bir sürede birlikte görev yaptığımız arkadaşlara yapmış oldukları özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER