banner249

O yürüyüş Pazar günü başlıyor!

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü organizasyonlarından biri olan “Kızılcabölük Doğa Yürüyüşü” 18 Mayıs pazar günü yapılacak.

O yürüyüş Pazar günü başlıyor!
banner240

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliğinin yıllık faaliyet programında yer alan Kızılcabölük Doğa Yürüyüşünün bu sene 18. si gerçekleşiyor. Kızılcabölük Dayanışma Vakfı ve Tavas Belediyesinin organize ettiği, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile yapılacak yürüyüş, 18 Mayıs 2014 Pazar günü saat 09.00 da Kızılcabölük Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak. 


22 km.lik doğal parkurda yapılacak yürüyüş, Çamlık Mesireliğinde son bulacak. Denizli’den yürüyüşe katılmak isteyenler için 18 Mayıs Pazar saat 07.00 da Çamlık Mesireliği ön kapısından ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Önceki yıllarda şenlik havasında geçen etkinlik, geçtiğimiz günlerde Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle bu yıl sadece yürüyüş olarak yapılacak. 

Roma dönemine ait Herakleia Hieronu’ndan Pamukkale Hierapolis'e gelen yol olması ile tarihi özellik taşıyan parkurun 11. km.sinde mola verilecek, yürüyüşe katılanlara ikramlar dağıtılacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER