banner249

Müftü değil sanki Messi

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ve daire amirleri tarafından oluşturulan futbol takımları her hafta halı sahada bir araya gelerek futbol maçında ter döküyor.

Müftü değil sanki Messi
banner240

Karayolları Şefliği’ne ait çim sahada oynayan yöneticiler, futbolun hem iyi bir spor olduğunu hem de haftanın stresini atmakta faydalı olduğunu belirtti. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’in, Emniyet Müdürü Okan Kestek’in, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Telliel’in, Müftü Mustafa Bilgiç ve diğer amirlerin yer aldığı takımlar kıran kırana mücadele ediyor. Müftü Mustafa Bilgiç, 52 numaralı forması ile sahadaki performansıyla göz dolduruyor. 


Sahada fırtına gibi esen ve gollerin çoğunu kaydeden Bilgiç, olumsuz durumlarda da kötü söz yerine “Güzel insan” ve “Allahu Ekber” diye bağırması ayrıca dikkat çekiyor. 

Takım arkadaşlarının “Messi Müftü” lakabıyla hitap ettiği Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, şöyle konuştu: “Her insanın sosyal bir hayatı olmalı her insan farklı bir spor dalıyla uğraşmalıdır. İnsanlar verimli olmalı aktif olmalı ve her ne yaparsa yapsın heyecanla canla başla yapmalı. Biz de kaymakamımız Abdullah Dölek önderliğinde bir araya geldik. Takım oluşturduk. 

Bu takımlar haftanın bir akşamı buluşuyor maç yapıyor. Ben daha önce çalıştığım yerlerde de bu şekilde takımlarda yer alıyordum. Bu gecede güzel bir maç oldu. Burada önemli olan spor faaliyetlerinden uzaklaşmamak genelde futbolda küfürler çok oluyor. Biz küfür yerine top taca gittiğinde ya da olumsuz bir an oluştuğunda refleksle bir şey söyleme ihtiyacı doğuyor. Bunu da güzel insan diyerek refleksimizi yeniyoruz.” 

Kaymakam Abdullah Dölek de, daire amirleri ile futbol takımları kurduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Haftanın bir akşamı bir araya gelerek sporumuzu ve maçımızı yapıyoruz. Müftümüzün dediği gibi her birey bir sosyal faaliyet ile spor ile uğraşmalı. Futbol bizleri stresten uzaklaştırıyor. Amirlerimiz ile bir araya gelmemizi sağlıyor, hem de sağlıklı yaşam için bir şeyler yapmış oluyor. 

Ancak müftümüz Mustafa Bilgiç, Ödemiş’in Messi’si gibi top oynuyor. Her zaman onun bulunduğu takım yeniyor. Ayağından topu almak mümkün değil. Ne zaman topu alıp giderse bilin ki o top kaleye gol olarak giriyor. Kendisine futbol hayatında başarılar diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER