banner249

Ayrıcalık olacak

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, Pamukkale ilçesi sınırlarında bulunan minibüs duraklarını ziyaret ederek şoförler ile bir araya geliyor.

Ayrıcalık olacak
banner240

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, minibüs duraklarını ziyaret etti. Minibüs şoförleri ile bir araya gelerek sohbet eden Ök, Pamukkale İlçesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verirken minibüs şoförlerinin talep ve isteklerini de dinledi. 


Pamukkale ilçesinin her geçen gün büyümeye ve ileriye gitmesi gerektiğini kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, yeni bir değişim ile herkese adil ve doğru olan şekilde davranılacağını söyledi. 

‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ diyen ve Pamukkale için büyük hayaller kurduğunu kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Aday adaylığımı açıkladığım günden buyana halkımızın tüm kesimleri ile bir araya gelmek ve onlarında taleplerini almak için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. 

Esnaf ziyaretleri kapsamında Minibüs şoförlerimizi de ziyaret ederek sizlerin de talep ve beklentileri ile ilgili bilgi almak istedim. Yerel seçimlerde her şeyden önce huzur, güven, istikrar ve hizmet için bu kutsal göreve talip oldum. Belediyeciliği bilen ve belediyecilik tecrübesine sahip biri olarak Pamukkale ilçesinin çıtasını yükseltmek ve önemli başarıların altında imzası olan bir ilçe ortaya çıkarmak için mücadele edeceğiz. Atılan doğru adımlar her zaman başarılı hizmetlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlar. 

Ben bu nedenle sürekli vatandaşlarımız ile bir araya gelip sohbet toplantıları düzenleyerek halkımızın da fikirlerini almak istiyorum. Sosyal Belediyeciliğin hakla, STK’larla ve Odalar ile ortak akıl doğrultusunda hareket ettiği sürece başarılı olacağı kanaatindeyim. Sizlerden alacağım görüş, bilgi, öneri benim yapacağım projelerde yol haritası belirleyecektir. Pamukkale ilçemizi birlik ve beraberlik içerisinde örnek bir ilçe haline getireceğiz” dedi. 

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, konuşmasının akabinde minibüs şoförleri ile sohbet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER