banner249

Dur durak bilmiyor

Ak Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan Aday Adayı Adem Oklu, AK Parti Merkezefendi İlçesi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Suna’yı iş yerinde ziyaret etti.

Dur durak bilmiyor
banner240

AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan Aday Adayı Adem Oklu,ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu çerçevede Merkezefendi İlçesi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Suna’yı iş yerinde ziyaret eden Oklu, Merkezefendi İlçesi kadın kolları beraber sohbet etti. 


Ziyaretlerin verimli geçtiğini belirten Adem Oklu, bu ziyaretler sayesinde sorunları tespit etme imkanı bulduklarını, çözüm yolları aradıklarını belirtti. 

Yönetim Kurulu üyesi Gülşen Suna’yı iş yerinde ziyaret etmekten dolayı memnun olduklarını dile getiren AK Parti Merkezefendi İlçesi Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe, Adem Oklu’yla beraber bu ziyareti gerçekleştirmenin kendilerini ayrıca memnun ettiğini dile getirdi. 

Aday adayı Adem Oklu’ya çok güvendiğini ve kendisine yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Gülşen Suna, Oklu’ya çıktığı yolda başarılar diledi. Gülşen Suna’nın eşi Mehmet Suna ile oğlu Gökhan Suna’da ziyaretten dolayı memnun olduklarını kaydettiler. 

Daha sonra aday adayı Oklu, Çevre ve Şehircilik Denizli İl Müdürü İbrahim Özsoy'u makamında ziyaret etti. Denizli’nin konuşulduğu ziyarette, sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi. Son olarak Değirmenönü'nde mahalle sakinlerinin davetine icabet eden Oklu, yerel seçim değerlendirmesi yaptı, mahallelinin sorunlarını ve taleplerini konuştu. Bu ziyaretin ardından Oklu, programını tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER