banner249

Mehmetçik meslek sahibi oluyor

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Didim İlçe Jandarma Komutanlığı arasında Eğitimde işbirliği çalışması sonucu, vatani görevini yapmakta olan askerlere yönelik Meslek edindirme kursları kapsamında verilen “kalorifer ateşçiliği” kursu tamamlandı.

Mehmetçik meslek sahibi oluyor
banner240

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mehmetçikleri meslek sahibi ediyor. Didim’de İlçe Jandarma Komutanlığında görevli 12 kursiyer teorik ve pratik eğitimlerde başarılı olarak kurs bitirme belgesi almaya hak kazandı. 


Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün'ü makamında ziyaret eden Merkez Müdürü Şakir Şahan ve Müdür Başyardımcısı Hüseyin Erel, Mayıs ayı içinde yapılması planlanan Jandarmanın 175. yıl kutlama etkinliklerinde birlikte faaliyet yapma kararı aldılar. Bunlardan ilki Okçuluk kursuna devam eden Komutanlık personelleri ile diğer kursiyerler arasında yarışma, diğeri ise Aşçı çırağı kursuna katılan askerler arasında yemek yarışması olduğu belirtildi. 

Binbaşı Tuncay Akgün, ”Mesleki Eğitim Merkezlerinin böyle faaliyetleri olduğuna daha önce tanık olmamıştım. İlçemizde böylesine aktif ve başarılı bir kurumun mesleki ve sportif faaliyetler alanındaki bu ve bunun gibi çalışmaları bizi hayli mutlu etmiştir” dedi. Öte yandan ise sürdürülen Aşçı çırağı eğitimi ise Haziran ayına kadar devam edeceği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER