banner249

Zorlu Holding’de kararacak!

Zorlu Holding, WWF’in dünyadaki çevre sorunlarına ve iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla yürüttüğü; küresel enerji verimliliği hareketi Dünya Saati (Earth Hour) kampanyasına destek oluyor.

Zorlu Holding’de kararacak!
banner240

Enerji tasarrufunun yanı sıra iklim değişikliğiyle mücadelenin de önemli bir sembolü olan Dünya Saati bu yıl, 29 Mart Cumartesi günü 20:30 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecek. Başta Zorlu Holding olmak üzere Vestel, Korteks, Zorluteks ve Zorlu Enerji Grubu’na ait tüm üretim tesisleri ile binalarının, güvenlik amacıyla kullanılan aydınlatmalar dışındaki ışıkları bir saatliğine kapatılacak. 


Ülkemizde, 2008 yılından beri WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati’ni 2013 yılında aralarında Zorlu Holding’in de yer aldığı 400’e yakın kuruluş ve #dominoetkisi kampanyasıyla 70 binden fazla insan destekledi. Bireysel ve kurumsal desteğin yanı sıra; Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Galata Kulesi, Kız Kulesi ve Boğaz Köprüleri’nin ışıkları da sembolik olarak bir saatliğine söndürüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER