banner249

Kaybedilen yılları telafi edeceğiz

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir ile birlikte Çivril'in de kaybettiği yıllar telafi edilecek" dedi.

Kaybedilen yılları telafi edeceğiz
banner240

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında gezilerine devam eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın son durağı Çivril oldu. Çivril'e bağlı Kıralan, Yahyalı, İmrallı, Sarılar, Yassıhöyük, Kızılcayer, Yamanlar, Akçaköy, Karayahşiler, Bekirli, İnceköy, Yalınlı, Karamanlı, Bucak, Tuğlu, Yakacık, Somak ve Karabedirler'de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, " Büyükşehir ile birlikte Çivril'in de kaybettiği yıllar telafi edilecek" dedi. 


Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Zolan’a partisinin Çivril Belediye Başkan Adayı Dr. Gürcan Güven eşlik etti. Büyükşehir'in Denizli’ye, Çivril'e belde ve köylere neler kazandıracağını anlatan Başkan Zolan, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi. 

BİZ BU KENTE SEVDALIYIZ 
Son 10 yılda Denizli'de yapılanlar ile kaybedilen yılların kazanıldığını Büyükşehir ile birlikte Denizli'nin tamamında inanılmaz bir değişim yaşanacağını belirten Başkan Zolan, " 2004 yılında çıktığımız yolda Denizli’de çok güzel işler yaptık. 10 yılda Denizli’yi her yönüyle farklılaştırdık. Denizli'yi bir Dünya Kenti yapmak için gayret gösterdik. Kaybedilen yıllar vardı ve telafi etmek için ne gerekiyorsa yaptık. Bu işler öyle kolay işler değil. Sevdanız olacak. 

Emeğiniz olacak. Kendi dünyanızı, ailenizi bir kenara bırakmanız bu şehre kendinizi adamanız lazım. Biz bu kente sevdalıydık ve 10 yılda sadece Denizli'ye hizmet ettik. Çünkü Denizli'nin çok yıllar kaybettiğini biliyorduk. Biz o yılları geri kazandırdık. Ama bunu tek başımıza yapmadık. Denizli'de yaşayan vatandaşlarımızın desteğiyle yaptık. Şimdi taraflı tarafsız herkes Denizli'yi çok beğeniyor. Sıra Denizli'nin tamamının kalkınmasında. Büyükşehir ile birlikte Çivril'in de kaybettiği yıllar telafi edilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

ÇİVRİL KAZANIRSA DENİZLİ'DE KAZANACAK 
Denizli'nin her bölgesinin kendine has güzelliklere sahip olduğunu ve bu güzelliklerin hak ettiği değere ulaşması için ne gerekiyorsa yapılacağına dikkat çeken Başkan Zolan, " Denizlimizin her noktası farklı güzelliklere sahip. Bu değerlerin ön plana çıkarılması için büyükşehir ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Çivril de özellikle tarımsal alanda önemli değerlere sahip. 

Hayvancılık konusunda da adından söz ettiren Çivril'in bu potansiyelinin iyi kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Bu açıdan Büyükşehir Yasası çiftçilerimize ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımıza önemli imkanlar sunuyor. Yasa büyükşehir belediyelerine hayvancılığı ve tarımı destekleme yönünde de yetkiler veriyor. Gittiğimiz her yerde bize soruyorlar, hayvancılık yapanların durumu ne olacak diye. Biz de hep aynı şeyi söylüyoruz. Kafanızı karıştırmak isteyenler var. Büyükşehir olunca hayvancılık yapılmayacak diyenler var. Buna itibar etmeyin. Şu an Denizli merkezde 1600 ahırımız var ve biz bunların ilaçlamasını ücretsiz yapıyoruz. Kimse size burada hayvan besleyemezsin demez. Yeter ki komşunuza saygı gösterin, rahatsız etmeyin, sağlıklı temiz bir şekilde işinizi sürdürün. 

Siz isterseniz, talep ederseniz, ben yerleşim alanı dışında bu işi yapmak istiyorum, hayvan sayımı arttırmak istiyorum, burası bana yetmiyor derseniz, biz o zaman size tüm desteği vermeye hazırız. İçiniz rahat olsun. Çivril'e özgü tarımsal ürünlerin tanıtılması ve satışının artırılması konusunda da ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çivril kazanırsa Denizli'de kazanacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER