banner249

Kara bulutları dağıtacağız!

Fabrika işçileriyle bir araya gelen CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, yerelden aldıkları güçle Türkiye’nin üzerindeki kara bulutların dağılacağını söyledi.

Kara bulutları dağıtacağız!
banner240

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi. 


Organize sanayi bölgesinde gerçekleştirilen seçim çalışmasında, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, bölgede çalışan yurttaşlarla görüşerek çalışmalarını anlattı. Yoğun katılımın olduğu ziyaret programında konuşan Vural, son dönemlerde ülke gündeminden inmeyen yolsuzluk soruşturmalarını dile getirdi. 

30 Mart seçimlerinin yerel seçimden öte memleket meselesi olduğuna vurgu yapan Vural, yerelden aldıkları güçle Türkiye’nin üzerindeki kara bulutların dağılacağını söyledi. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’a fabrika emekçilerinin ilgisi yoğundu. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan seçim çalışmalarında konuşan Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, ilçeyi çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çok çalışacaklarının altını çizdi. 

Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana ilçeyi karış karış gezdiğini anlatan Vural, bu gezilerde pek çok vatandaşla konuştuğunu, her bölgenin kendine özgü sorunları olduğunu ve bu sorunların çözüm yolunun sosyal belediyecilikten geçtiğini vurguladı. Bugüne kadar yapılanların ‘Biz yaptık oldu’ mantığıyla yapıldığını dile getiren Vural, hizmet adı altında yapılan bu uygulamaların, çoğu zaman yurttaş tarafından kabul görmediğini ifade etti. 

Başkan Vural sözlerini şöyle sürdürdü; “10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı dönemimin ardından Pamukkale İlçesi’ne aday oldum. Beni bilen bilir, Karahayıt’ta yaptığımız çalışmalarla, bölgede oturan kardeşlerimin gönlünü kazandım. Şimdi de Pamukkale İlçesi’ne hizmet etmek için, burada yaşayan yurttaşlarımızın gönlünü kazanmak için, Türkiye’nin pek çok ilinden daha fazla nüfusa sahip ilçemizi, Türkiye’nin göz bebeği yapmak için geliyorum. Yurttaşlarımıza daha yaşanılır, daha çağdaş ve daha modern bir ilçede yaşamalarını sağlamak için geliyorum”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER