banner249

Sokak hayvanları unutulmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, belediye tarafından 18 dönümlük doğal alanda etrafı tellerle çevrilecek olan Sokak Hayvanları Barınağı çalışmalarına başladı.

Sokak hayvanları unutulmadı
banner240

Sokak hayvanları barınağı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Salih Erbay; “İlçemizde yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarının doğal ortamda yaşamaları için belediye olarak 18 dönümlük arazi üzerinde barınak yapıp çalışmalarına başladık. 


Sokak Hayvanlarının tamamen doğal bir alan içerisinde yaşayacağı barınak içerisinde idari bina ve Hayvan Barınağına gelen konukların gerektiğinde oturabilecekleri bir kafeterya da bulunuyor. Sokak Hayvanların yaş gruplarına göre ayrılacak hayvanlar için farklı bölmeler bulunuyor. 

Analı Yavrulu bölmelerin de bulunduğu barınakta, bakıma muhtaç yavru hayvanlar annelerinden ayrılmayarak ve yaşam odalarında kalacaklar. Sokak Hayvanları Barınağı tamamlandığında ise, barınakta veteriner, barınaktaki hayvanlara bakacak personel bulunacaktır. Sokak Hayvanları Barınağını en kısa zaman içinde bitirip, hizmete açacağız. Çalışmalarımız hızla devam etmektedir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER