banner249

Kadınlar sordu, Balkanay yanıtladı

CHP’li kadınlar tarafından Merkezefendi Mahallesi’nde organize edilen sabah buluşmaları kapsamında mahalle sakinleri kahvaltıda bir araya geldi.

Kadınlar sordu, Balkanay yanıtladı
banner240

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın da katıldığı programda vatandaşlar soruları ve istediklerini birinci ağızdan iletme şansı buldular. Halkın iktidarını kurmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, eşi Ayşe Balkanay ile birlikte Merkezefendi Mahallesi sakinleri ile sabah kahvaltısında buluştu. 


Etkinliğe Başkan Adayı Balkanay’ın yanı sıra, İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İl Genel Meclis Üyesi Ali Şaşmaz ve CHP’li kadınlar da yer aldı. Bir kahvehane de hazırlanan kahvaltı sofrasında halkla bir araya gelen Balkanay, çocuklarla yakından ilgilenirken miniklere balon ve hediyeler dağıttı. 

Kahvaltının ardından gerçekleştirilen sohbetle de mahalle sakinlerinin sorunlarını birinci ağızdan dinledi, çözümler hakkında projelerini aktardı. Sohbet havasında gerçekleştirilen buluşmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren davetliler, iktidarın zulmünden kurtulmak istediklerini ve 30 Mart’ta Belediye Başkanı olarak Arif Balkanay’ı o makamda görmek istediklerini söyleyerek alkışlar eşliğinde “Gönlümüzün başkanısın” sloganları attılar. 

Denizli’nin kazanması için 30 Mart’ta hep beraber hareket edilmesi gerektiğini kaydeden Balkanay, halkın iktidarının ancak bu şekilde kazanılacağını söylerken, “Çalmadan, çırpmadan, adil bir yönetim istiyorsak CHP saflarında buluşmalıyız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ezilenlere, ötekileştirilenlere, dışlananlara sahip çıkan, kimsenin aç ya da açıkta kalmadığı bir yönetim için bu göreve talibim. 30 Mart’ta rüşvetçi ve yolsuzlukları ve yobazları sandığa birlikte gömeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER