banner249

Kaderini birlikte belirleyeceğiz

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunuyor.

Kaderini birlikte belirleyeceğiz
banner240

Esnafların taleplerini alan Nilgün Ök, bu kapsamda vatandaşlarla sohbet etme imkânı da buluyor. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Pamukkale İlçesi sınırlarındaki mahalleleri, evleri ve işyerlerini tek tek dolaşarak, vatandaşlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. 


Vatandaşlarımızın önerileri ve talepleri çok önemli diyen Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “10 yıllık süreçteki tamamen vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile halkımızın hizmetine talip olduk. Pamukkale sınırları içerisinde ev ve mahalle ziyaretlerimizin yanı sıra esnaf ziyaretleri de yaparak esnaflarımızın talep ve beklentilerini alıyoruz. Çünkü sizlerin görüş ve beklentileri bizim projelerimize ışık tutacak. 

Ben her fırsatta esnaf ve ev ziyaretinde bulunmayı arzu ediyorum. Bu şekilde hem ilçemizin nabzını tutuyoruz hem de mahalle sakinlerimiz ile doğrudan iletişime geçiyoruz. Görüşmeler ışığında, esnafımıza ilişkin ihtiyaç envanteri çalışmasını sağlıklı bir zemine oturtabilmek niyetindeyiz. Şehir hayatına can suyu veren esnafımızla bir araya gelerek onların talep ve beklentilerine yerel yönetimler olarak etkin çözümler üretebilmek adına çalışmalar yapıyoruz. 

Pamukkale İlçemiz ismini aldığı Pamukkale’mizi de içine alarak turizm sektöründe Türkiye’de parmakla gösterilen bir ilçe olacak. Bu bölgemizin yeni projelerle değişim ve yenilenmeye ihtiyacı var. Ayrıca ilçemiz tarihi ve doğal tabiat varlıkları ile de önemli bir zenginliğe sahip. İnşallah, Sayın Başbakanımız ve Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve Denizli’de Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile başlayıp Belediye Başkanımız Osman Zolan ile devam eden AK Parti'nin belediyecilik misyonu ve vizyonuyla el birliği ile bütün sıkıntıları aşacağız. 

İlçemizin adını başarılı ilk’lere yazdıracağız. Bir şehrin kaderi erdemli ve nitelikli yöneticilerle kamu, özel sektör işbirliğinin uyumlu çalışmasıyla şekillenir. Biz bu uyum ve ahengi, çok rahat yakalarız. İnsanımızı kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılara imza atacağız" açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER