banner249

İZBAN;ın tren seferleri aksadı

izmir'de aliağa-cumaovası hattında yolcu taşıyan izmir banliyö taşımacılığı sistemi (izban) aÅž'nin tren seferleri, aliağa- menemen arasındaki elektrik arızası nedeniyle aksadı. aliağa ile menemen arasındaki ulaşım izmir büyükşehir belediyesi'nin sağladığı belediye otobüsleri ile sağlanıyor.

İZBAN;ın tren seferleri aksadı
banner240
Aliağa ve Menemen ilçelerinde hattı besleyen enerji hattındaki elektrik arızası nedeniyle bu sabah 07.00;den itibaren Aliağa;dan İzmir;e gitmek isteyenler, İZBAN trenlerinin çalışmadığını öğrenince zor anlar yaşadı.

İş yerine ve havaalanına yetişmek isteyen çok sayıda vatandaş, İZBAN seferlerinin normal şekilde devam ettiği Menemen-Cumaovası hattına ulaşabilmek için taksileri ve özel araçları kullandı.

Yaşanan aksaklık nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşların, duruma tepki gösterdiği görüldü.

İZBAN istasyonlarında yapılan anonslarda Aliağa-Menemen hattındaki elektrik arızası nedeniyle İZBAN trenlerinin çalışmadığı, bu hattaki ulaşımın ESHOT;a ait belediye otobüsleri ile sağlandığı duyuruldu. Yapılan duyurularda Menemen-Cumaovası hattındaki banliyö trenlerinin ise normal şekilde işletilmesine devam edildiği belirtiliyor.
Arızanın giderilmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER