banner249

Yeni Honda CR-V, Honda tutkunları için Sadıkoğlu’nda

honda tutkunlarının merakla bekledikleri yeni honda cr-v, sadıkoğlu otomotiv’de satışa sunuldu.

Yeni Honda CR-V, Honda tutkunları için Sadıkoğlu’nda
banner240
Sadık Grubu bünyesinde hizmet veren Sadıkoğlu Honda, satışa sunduğu tüm modelleri ile müşterilerine yenilikleri, en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmaya devam ediyor.

Honda’nın uzun süredir beklenen yeni CR-V modeli Sadıkoğlu Otomotiv’de satışa sunuldu. Yeni Honda CR-V’de bir çok yeniliklerin göze çarptığını belirten Sadıkoğlu Otomotiv Satış Müdürü İsmail Varlık, “Yeni Honda CR-V’nin akıcı hatları ve fark yaratan cesur görünümü, tasarımı ve performansı güçlendirecek şekilde titizlikle düşünülmüş. Örneğin bagaj rüzgarlığı, zarif ve dinamik bir görünüm sunarken, aynı zamanda hava akışını daha fazla yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde yönlendiriyor.

ECON ile çevreci sürüş deneyimi ve yakıt ekonomisi CR-V’de buluşuyor. ECON butonuna bastığınızda harekete geçen sürüş sistemi, ışıklandırma sistemi ile size yol gösteriyor. Sistem devreye sokulduğunda, daha fazla yakıt tasarrufu sağlamak için, motor şanzımanını, klimayı ve sabit hız kontrolünü ayarlayarak yakıt ekonomisini artırıyor. Yeni CR-V, dinamik ızgarası, LED gündüz farları, göz alıcı jantları ve işlevsel tasarımıyla farklı bir duruş sergiliyor. Ferah iç mekanı rahat ve zarif bir atmosfer yaratacak şekilde tasarlandı” dedi.

Yeni Honda CR-V’nin iç tasarımını da anlatan Varlık, “Yeni CRV 60/40 oranında yatabilen arka koltukları sayesinde 1648 litrelik bir yükleme hacmi sunabiliyor. CR-V’nin yeni iç tasarımı daha ilk andan itibaren sizi cezp edecek bir ambiyansa sahip. Hem sürücüsüne, hem de yolcularına ferahlık ve esneklik sağlayacak şekilde tasarlanan yeni iç mekan, daha fazla alan ve diz mesafesi sunuyor. Yeni CR-V’de bir çok akılcı fikir ve yenilikçi teknoloji, düşük emisyon ve yüksek yakıt ekonomisi için çalışır.

155 PS gücündeki 2.0 i-VTEC motoru, 192 Nm tork ve 7.7 lt’lik yakıt tüketimiyle 4x4 klasmanında yakıt ekonomisi ve performansı bir arada sunar. Kısacası, Yeni Honda CR-V’de tepeden tırnağa yapılan her değişiklik, en ince ayrıntısına kadar düşünüldü, geliştirildi ve mükemmelleştirildi. Sonuç; eskisine göre daha ferah ve geniş iç hacim, daha ileri teknoloji, daha fazla zarafet, daha fazla yakıt tasarrufu ve daha fazla otomobil hissi. Rotanız neresi olursa olsun, CR-V ile keşfetme özgürlüğünü hissedeceksiniz” şeklinde konuştu.

Yeni Honda CR-V’nin ilk kullanıcısı Öngül Adalet Coşkun oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER