banner249

İNCİR BAHÇESİNDE KATLİAM

Ödemiş'te, arazi anlaşmazlığı nedeniyle komşuları tarafından öldürüldükleri iddia edilen 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

İNCİR BAHÇESİNDE KATLİAM
banner240
İncir bahçelerinde ölü olarak bulunan İbrahim Özdağ (50), eşi Sezer Özdağ (48), gelini Ömrüye Özdağ (26) ve yanlarında çalışan İsmail Su;nun (47) cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu;nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Olayda yaşamını yitirenler için Birgi beldesi Dervişağa Camisi;nde kılınan cenaze namazına, ölenlerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener ve Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç de katıldı.

Cenazeler, kılınan namazın ardından İmam Birgivi Mezarlığı;nda defnedildi. İncir bahçelerine meyve toplamak için giden annesi, babası ve eşinden haber alamayan İzzet Özdağ, kendilerini aramak için gittiğinde, bahçenin değişik bölgelerinde yakınlarının ve işçileri İsmail Su;nun cesetleriyle karşılaşmıştı. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada komşu bahçenin sahibi Raşit Taşpazar (42) ölü bulunmuştu.

Özdağ ailesi fertlerinin ve yanlarında çalışan İsmail Su;nun, Raşit Taşpazar tarafından aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü, cinayet silahı olarak değerlendirilen av tüfeği yanında bulunan Taşpazar;ın olay sonrası intihar ettiği iddia edilmişti. Taşpazar;ın cenazesinin ise yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER