banner249

İncilipınar’da güvenliği sağlayın!

İncilipınar halkı, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nın güvenlik sorunu nedeniyle yerel yöneticileri göreve davet etti.

İncilipınar’da güvenliği sağlayın!
banner240

İncilipınar’da bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, güvenlik nedeniyle mahallelinin tepkisini çekiyor. Mahalle halkı İncilipınar’da düzenledikleri gösteride yerel yöneticileri göreve davet etti. Bölge halkı ve esnaflarının düzenlediği gösteriye CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun da destek verdi.

Ege’nin en büyük parklarından biri olan İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda mahalle sakinlerinin güvenlik nedeni ile rahat oturamadıklarını dile getiren Başkan Coşkun,

“Denizli’mizin en güzel parklarından bir tanesi İncilipınar Mahallesi’nde. Bu mahallenin sakinleri, çevre mahallelerin sakinleri, Pamukkale halkının sakinleri akşamları bu parkta güvenlik nedeni ile rahat rahat oturup hoş sohbet edemiyorlar. 2-3 bekçinin inisiyatifine verilerek koca bir parkın güvenliğinin sağlanamayacağı ortadayken, İncilipınar Mahallesi’ne bu hizmetin getirilmemesinin sebebi nedir? Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yönetilen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Pamukkale Belediyesi yetkililerine iki soru soruyorum: Birincisi İncilipınar Caddesi’nden minibüs niçin geçmemektedir, ikincisi Yazıcıoğlu Parkı’nın güvenliği neden sağlanmamaktadır? Bu soruların cevaplarını yerel yöneticilerden acilen bekliyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi de gerçekleştirerek onlardan da bu yöndeki şikâyetleri aldık. Bu bir parti meselesi değil; bu bir İncilipınar meselesi! Bu konuya yerel yöneticilerin kulak kabartmasını, bu konuda çözüm üretmesini talep ediyoruz” dedi.

İncilipınar Mahalle sakinlerinden biri,

“Parkla ilgili ne yazık ki çocuklarımız, gençlerimiz akşamları oturamamakta, kadınlarımız sporlarını yapamamakta. Geçmiş dönemlerde çok rahattık ama maalesef, son zamanlarda etkinliklerin azaltılmasıyla beraber güvenlik sağlanamamaktadır. Bununla ilgili inşallah bir çözüm bulunur” ifadelerine yer verdi. 
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER