banner249

İlk sözü Başbakan, son sözü halk söyleyecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir’de düzenlenen toplantı ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı resmen açıklanan Osman Zolan, ilk açıklamasını Yüz Haber Com'a yaptı.

İlk sözü Başbakan, son sözü halk söyleyecek
banner240

Bugün şereflendiğimiz, onurlandığımız bir gün. Başbakanımız bu açıklaması ile bize olan güvenini gösterdi. Denizli’de yerel yönetim bayrağını ve yetkisini bize teslim etti. İnşallah bizde bu yetkimizi en güzel şekilde milletimize hizmet etmek, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını gidermek için kullanacak, bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışacağız diyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bizim asıl onurlanıp şerefleneceğimiz gün 30 Mart akşamıdır. 


30 Mart akşamı milletimizin vereceği yetkiyle nasıl bugüne kadar şehrimizi olmayan bir çok ilkle tanıştırdıysak, her yönüyle şehrimize hizmet ettiysek, on yıl önce hayal edilemeyen bir çok hizmeti gerçekleştirdiysek, önümüzdeki beş yılda bir çok güzel hizmeti hayata geçirmeye çalışacağız sözlerini kaydetti. 

30 Mart akşamı vatandaşımız son sözü söylemiş olacak ifadesini kullanan Osman Zolan, vatandaşımız ne derse biz ona razıyız. Görevde bulunduğum 3 yıl boyunca vatandaşlarımız bize her zaman destek oldu. Aramızda gönül bağımız oluştu. Sırtımızı sıvazladılar, hayır dualarında bulundular. Bugün buradaysam vatandaşlarımızın sevgisinden aramızda oluşan gönül bağındandır. Tabii ki teşkilatımızında her zaman desteği oldu, bize sahip çıktılar. 

Şehrimizin her yönüyle her katmanıyla 3 yıl boyunca güzel bir şekilde çalıştık. Niyetimiz hiçbir ayrım yapmadan önümüzdeki beş yıl boyunca büyükşehrin büyüyen imkanlarından faydalanarak hizmetlerimizi katlayarak artırmaktır. Sadece Denizlimizin merkezinde değil, ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde dünya kenti olma noktasında iyi bir mesafe alacağız” dedi. 

Osman Zolan konuşmasını, “Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah hayırlı eylesin, hayırlıysa nasip olsun. Bizlerde hizmetkar olarak bu işlere talibiz. Allah nasip eder, vatandaşımızda takdir ederse hizmet etmeye hazırız” sözleriyle tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER