banner249

Horozda parola 3 puan

denizlispor, ptt 1.lig'in 29.haftasında deplasmanda karşılaşacağı adanaspor maçından 3 puanla dönerek, deplasmanda galibiyet hasretine son vermek istiyor.ptt 1.lig ekiplerinden denizlispor, yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı adanaspor maçı

Horozda parola 3 puan
banner240
Denizlispor, PTT 1. Lig;in 29. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçından 3 puanla dönerek, deplasmanda galibiyet hasretine son vermek istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı içinAdana;ya gitti. Maç öncesi tüm hazırlıklarının tamamlayan yeşil-siyahlı ekip maç saatini beklemeye başladı. Ligde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle düşme korkusu yaşamaya başlayan Denizlispor, 7 aydır galip gelemediği deplasmandan 3 puanla dönerek hem düşme potasından uzaklaşmak hem de deplasman fobisini yenmek istiyor. Ömer Kandemir;in kart cezalısı olduğu, Atahan;ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta sağ kanatta Veli;nin forma giymesi bekleniyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, tamamen galibiyete odaklandıklarını belirterek, "Bu maç hem puan hem de moral açısından çok önemli. Bu maça iyi hazırlandık. Bu maçta alacağımız puan veya puanlar bizim bundan sonraki haftalardaki durumumuzu biraz daha belirleyecek. Rakibimiz de Play-off;a kalma mücadelesi veriyor. Her iki takımın da kazanmak isteyeceği bu maçtan istediğini alan takımın biz olmasını istiyoruz" dedi.

Adana 5 Ocak Stadı;nda başlayacak ve Volkan Bayarslan;ın yöneteceği maça Denizlispor;un şu ilk 11;le çıkması bekleniyor:

"İsmail, Veli, Malikov, Berkay Can, Ahmet Burak, Fatih, Hüseyin, Süleyman, Bajram, İsmail Haktan- Kingsley."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER