banner249

Hepsi Bahçeşehirli olmak için yarıştı

bahçeşehir koleji’nin akademik değerlendirme ve kabul sınavı'na denizli’de yoğun bir ilgi vardı.

Hepsi Bahçeşehirli olmak için yarıştı
banner240
Sınava girecek öğrenci sayısının 2000 civarı olması nedeniyle ile sınav 2 farklı oturumda gerçekleşti. 7 Nisan günü Denizli’de Bahçeşehir Koleji Akademik Değerlendirme ve Kabul sınavı heyecanı yaşandı. Bahçeşehirli olmak isteyen binlerce çocuk, günler öncesinden sınav için başvuruda bulundu.

Bahçeşehir Kolejinin Denizli’de gerçekleştirdiği sınavın kontenjanı yoğun ilgi ve başvuru nedeniyle günler öncesinden doldu.

Sınav günü açıklama yapan Kurumsal İletişim Yöneticisi Eylem Tümer Marol, “Akademik Değerlendirme ve Kabul Sınavımıza gösterilen yoğun ilgi nedeniyle sevgili öğrencilerimize ve değerli anne babalara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Keşke başvuran her öğrenciyi sınava alabilseydik, ancak kontenjanımız bu kadar öğrenciye yetebildi.

Bu ilginin temel nedeni sınırlı kontenjanımıza başarılı öğrencileri almamızdır. Denizli Bahçeşehir Koleji olarak her sınıfımıza seçerek öğrenci alıyoruz ve bu öğrencileri ulusal ve uluslar arası alanda başarılı olacak şekilde her yönden destekliyoruz. Sınavda başarılı olan çocuklarımıza burs imkanı tanıyacağız. Bu sınavda başarılı olmak Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın ilk şartıdır’’ dedi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER