banner249

Honaz’da eğitimin kalitesi artıyor!

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ve Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Demirbilek ve Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte Haydar Mahallesinde yer alan Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı ve belediye tarafından gerçekleştirilecek çalışmaları değerlendirdiler.

Honaz’da eğitimin kalitesi artıyor!
banner240

Okul Müdürü Mehmet Demirağ tarafından karşılanan ve okul hakkında kısaca bilgilendirilen Kaymakam Turgut Gülen ve Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Belediye yetkileri ile ve okul idarecileri birlikte öğretmenler odasına giderek öğretmenler ile sohbet edip sınıfları gezdi. 


Okul bahçesinde öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Devecioğlu; “İlçemizin Haydar mahallesinde yer alan ve 105 öğrencisi ile bölgenin eğitim ihtiyacını karşılayan okulumuzu ziyaret ederek belediyemizce yapılacak çalışmaları değerlendirdik. 

Honaz Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu ve destekleyicisidir. Bu okulumuz merkez ile birlikte çevre mahallelerimizden gelen çok sayıda öğrencimizin eğitim gördüğü bir kurum. Okul binası ve bahçesinde ki eksiklik ve ihtiyaçları teknik ekibimizin raporları doğrultusunda tespit ederek, kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Çocuklar bizim geleceğimizdir. 

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz iyi koşullarda bu hizmetlerden yararlanırlarsa sonuçta daha verimli hale gelecektir. Ülkemizin geleceği daha aydınlık olması ve bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize sahip çıkan bir anlayışla yavrularımız bilgili yetişmelerine imkân tanıyacağız” ifadelerini kullandı. 

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ise, Honaz’ın eğitim altyapısı yönünden Denizli’nin önde gelen ilçelerinden olduğunu söyledi. Bu potansiyeli daha iyi noktalara götürmek niyetinde olduklarını ifade eden Kaymakam Gülen; “Buradan çok güzel çocuklar yetişecek inşallah. 

İmam Hatip Okulları ile birlikte tüm okulları da önemsiyoruz. Honaz’da eğitimin kalitesini artırmak için Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kurumlarıyla hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER