banner249

Merkezefendi’den E- bir hizmet daha!

Sunduğu başarılı belediyecilik hizmetleri ile pek çok alanda yerel yönetimlerin öncüsü olan Merkezefendi Belediyesi, internet ortamından tüm kamu hizmetlerine güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan 'e-devlet kapısı' platformunda yerini aldı.

Merkezefendi’den E- bir hizmet daha!
banner240

Merkezefendi Belediyesi ile TÜRKSAT arasında imzalanan protokol uyarınca verilen hizmet e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldı. E-Devlet şifresi kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinden sisteme giriş yapabilen Merkezefendi İlçe sakinleri Bilgi Edinme Başvurusu, Bilgi Edinme Başvurusu Sorgulama, Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri Sorgulama, Borç Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama ile Tahsilat Bilgileri Sorgulama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilecekler. 


Daha hızlı ve etkin bir belediye olarak vatandaşlara yeni hizmetler vermeye devam ettiklerini belirten Merkezefendi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; “Belediyemiz www.merkezefendi.bel.tr web sitesinde verilmekte olan bu hizmet, e-Devlet Kapısı Entegrasyonu ile bir adım öteye taşındı. 

Tüm kamu bilgi sistemlerini tek bir merkezden vatandaşların hizmetine sunulması anlamına gelen e-Devlet Kapısı, devlet hizmetlerinin vatandaşa en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasını sağlamaktadır. e-Devlet sayesinde her türlü yükümlülükler, dijital ortamlarda devamlı olduğu kadar güvenli bir biçimde gerçekleştirilmektedir. 

Kamu hizmetlerinde en çok şikayet konusu, hizmetlerin geç yürümesi iken, e-Devlet uygulaması ile, vatandaşlarımızın talepleri günün her saatinde, hızlı bir şekilde karşılanabilecek. Ayrıca e-Devlet uygulamaları, sıra beklemeden işleri çözmek, bilgi almak, istenen kurumlarla iletişimi internet üzerinden sağlamak, kâğıt ve evraklarla uzadıkça uzayan işlemlerden de kurtulmak anlamına gelir. 

Belediyemiz değişen ve farklılaşan ihtiyaçları karşılamak için yeni projeler ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyor, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet üretmek için bilişim teknolojilerinden mümkün olduğunca yararlanmaya devam ediyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER