banner249

Hedef, halkın huzur ve refahını korumak

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, yerel seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarına hız verdi.

Hedef, halkın huzur ve refahını korumak
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay ile CHP Merkez İlçe Teşkilatı Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Gürücü’yü Makamlarında ziyaret etti. 


Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Merkez Efendi Kaymakamı Şükrü Gürücü’yü makamında ziyaret eden CHP heyetinde Başkan Adayı Arif Balkanay, eşi Ayşe Balkanay, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, örgütten sorumlu Başkan Yardımcı Sedat Demirci İlçe Sekreteri Sevil Demirdöğer ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Şaşmaz yer aldı. 

ORTAK HAREKET EDİLMELİ 
İlk olarak Kaymakam Şükrü Görücü’yü ziyaret eden Arif Balkanay, Merkez Efendi Mahallesi için ürettiği projeler ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Yerel yönetimlerin daha çok insan odaklı hizmet anlayışı içinde var olacağını söyleyen Balkanay, bu hedef doğrultusunda sorunları o bölgede yaşayanlarla birlikte çözmenin önemine değindi. 

Bu ayrıntının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Arif Balkanay, bu hedefler doğrultusunda kaymakamlık ile birlikte ortak hareket etmek istediklerini söyledi. Merkez Efendi Kaymakamı Şükrü Görücü de gelecekte Denizli halkı için ortak akıl ile hareket etmelerinin kendilerini de memnun edeceğini söylerken, hizmetlerin vatandaşa ulaşma noktasında bu ayrıntının önemine değindi. Kaymakam Görücü daha sonra ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Adayı Balkanay’a seçimlerde başarılar diledi. 

TEMİZ SİYASET VE İNSAN ODAKLI HİZMET 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e de bir ziyaret gerçekleştiren CHP heyeti makamda Vali Demir tarafından karşılandı. Vali Abdülkadir Demir’e projelerini anlatan Arif Balkanay, temiz siyaset çizgisinden sapmadan Merkezefendi halkı için birlik ve beraberlik çatısı altında çalışma temennilerini iletti. 

Bu doğrultuda her türlü paylaşım ve fikir alışverişinde bulunmaya hazır olduklarını kaydeden Balkanay, “Halkın istek, sorun ve siyasilerden neler beklediklerini çok iyi biliyoruz. Eksikler neler, neler yapılmalı, sorunlar ne? Hedefimiz halkın huzur ve refahını korumak olacak. Yaptığımız çalışmalarla tüm sorunları yerinde tespit ettik. En iyi hizmet için tüm hazırlıklarımız tamam.” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü başta Merkez Efendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’a memnuniyetini dile getiren Vali Demir, 29 Mart’ta yapılacak seçimlerde başarı dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER