banner249

Hayata yenildi

Aydın’da faaliyet gösteren bir müteahhit, aracının içinde başına bir el ateş ederek intihar etti.

Hayata yenildi
banner240

Olay, Aydın merkez Efeler Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan, Onur Sitesinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın merkez Kadıköy köyünde ikamet eden ve müteahhitlik yapan M.K.(46), sabahın erken saatlerinde Onur Sitesi C Bloğun zemin katında bulunan yazıhanesine geldi. Bir süre sonra dışarı çıkan M.K., otoparka park ettiği 09 ACD 33 plakalı aracına bindi. 


Aracının içinde yüksek sesle konuşmaya başlayan M.K’nın aracının bulunduğu bölgeden bir süre sonra silah sesi geldi. Silah sesini duyan site görevlileri, araca yaklaştıklarında müteahhit M.K’yı kanlar içinde buldu. 

Site görevlisinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan M.K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. 

Yoğun bakımda ameliyata altına alınan M.K., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekipleri, araçta ve M.K’nın yazıhanesinde inceleme yaptı. M.K’nın silahla başına bir el ateş ettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER