banner249

Hastalya Otomotiv doktorları kahvaltıda buluşturdu

denizli tabipler odasının her yıl düzenlediği yaza veda kahvaltısı hastalya otomotiv’in sponsorluğunda marla restaurant’da düzenlendi.

Hastalya Otomotiv doktorları kahvaltıda buluşturdu
banner240
Denizli Tabipler Odası daha önce Haziran ayında yapılan Yaza merhaba buluşmasından sonra yaza veda buluşması adı altında Denizli’li doktorlara Hastalya Otomotiv’in sponsorluğunda kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Etkinliğe katılan doktorlar, bir yandan da Mercedesin binek otomobillerinin yeni modellerini deneme imkanı bularak test sürüşüne katıldılar.

Tabip Odası Denizli Şube Başkanı Dr. Gökhan Deda, Nisan ayının ilk haftası yapılan seçimlerle yönetime geldiklerini ve meslektaşlarıyla tanışma ve kaynaşma amacı ile bu toplantıyı düzenlediklerini dile getirdi. Hastalya Otomotiv;in kendilerine sponsorluk ettiğini söyleyen Tabip Odası Şube Başkanı Deda sözlerine şöyle devam etti, “Yakın zamanda üzücü bir olay yaşadık. Maalesef meslektaşımız Ersin Arslan’ın öldürülmesi olayı ile karşılaştık. Yönetime geldikten sonra konuyla ilgili birkaç projemiz var. Bunlardan birisi şiddetle ilgili bir proje; malum sektörde şiddet çok arttı, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları tırmandı. Biz de bunları nasıl önleyebiliriz? Nasıl engelleyebiliriz? Tabip Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte bununla ilgili çalışmalar yapacağız. Hep birlikte buna bir çözüm arayıp bulacağız.

Toplantıya sponsorluk yapan Hastalya Otomotiv Genel Müdür Zeynel Abidin Saltık ise bu toplantının sadece kahvaltıdan ibaret olmadığını, bunun ayrıca Mercedes firmamızın son ürettiği A 180 serisinin bir test sürüşü aktivitesi olduğunu dile getirdi. İsteyenlerin Mercedes’in yeni modellerini test edebileceğini ve deneme sürüşü yapabileceklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER