banner249

Güzergahlardaki değişiklik sürüyor

Aralık ayında 20 yeni otobüsün hizmete girmesiyle birlikte Pınarkent-Kampüs güzergahında 10 numaralı otobüs hattını hizmete sunan Denizli Belediyesi, Pınarkentliler’in talepleri doğrultusunda söz konusu hattın güzergahını yeniden düzenleyerek ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

Güzergahlardaki değişiklik sürüyor
banner240

Otobüs işletmesini kendi bünyesine aldığı Kasım ayından bu yana birçok önemli düzenlemeye imza atan Denizli Belediyesi, Aralık ayında hizmete sunulan 10 | Pınarkent-Kampüs hattını da vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda yeniden düzenliyor. Bu kapsamda halihazırda Üçgen Meydanı-Kampüs arasında Antalya Yolu üzerinde seyreden hat, bunun yerine artık kent merkezindeki önemli noktalara ulaşacak şekilde seyredecek. 


Söz konusu düzenleme, 10 Şubat Pazartesi günü uygulanmaya başlayacak. Denizli Belediyesi Otobüs İşletmesi Planlama ve Koordinasyon Birimi tarafından hayata geçirilen yeni düzenleme sonucunda Pınarkentliler ilk kez Bayramyeri, Çınar ve Demokrasi Meydanı gibi bölgelere tek araçla ulaşma imkanına kavuşacak. Bununla birlikte, Ankara Yolu güzergahında bulunan Güzelköy, Akhan, Kale, Karşıyaka, Sevindik, Sümer ve Dokuzkavaklar gibi mahallelerde yaşayan vatandaşlar da tek araçla bu bölgelere ulaşabilecekler. 

“KENT İÇİ ULAŞIMI DAHA KOLAY BİR HALE GETİRİYORUZ” 
Her alanda olduğu gibi, ulaşım alanında da büyük hayalleri ve hedeflerinin olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililer’in talep ve önerileri doğrultusunda kent içi ulaşımda farklı düzenlemeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Denizli’deki ulaşımı daha kaliteli ve konforlu bir hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Uzun zamandır Pınarkentli hemşehrilerimizden yoğun bir otobüs talebi alıyorduk. 20 yeni otobüsü hizmete alır almaz Pınarkentimiz’i de belediye otobüsü ile tanıştırdık. Hat hizmete girdikten yaklaşık 1,5 ay sonra da vatandaşlarımızın kent merkezindeki önemli çekim noktalarına ulaşımını kolaylaştıracak bir düzenlemeyi daha hayata geçiriyoruz. Böylece yalnızca Pınarkent’te yaşayan vatandaşlarımız değil, Ankara Yolu çevresindeki mahallelerde yaşayan kardeşlerimiz de farklı bölgelere tek otobüs ile ulaşma imkanı yakalayacak. Yeni güzergahımız şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

PINARKENT-KAMPÜS HATTININ YENİ GÜZERGAHI 
Pınarkent Kavşağı – Ankara Yolu – Akhan – Pamukkale Kavşağı – Bölge Trafik – Sevindik Kavşağı – Zeybek Kavşağı – Üçgen Meydanı – Otogar Önüİstasyon CaddesiÖzel İdareGazi BulvarıÇınar Meydanıİstiklal CaddesiZübeyde Hanım Caddesiİncilipınar Parkı – Demokrasi Meydanı – Forum ÇamlıkDoğan Demircioğlu CaddesiKYKAtatürk Endüstri Meslek LisesiPolis Evi – KAMPÜS – Kalp Merkezi – (Dönüş güzergahı aynı şekilde) Hareket Saatleri: Pınarkent ve Kampüs’ten: 07:00 – 08:00 – 09:00 – 10:00 – 11:00 – 12:00 – 13.00 – 14:00 – 15:00 – 16:00 – 17:00 – 18:00 – 19:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER