banner249

Gürlesin’den yoğun hafta sonu mesaisi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğun hafta sonu programlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürlesin, sabahın erken saatlerinden itibaren şehri karış karış gezerek düzenlenen her etkinlikte yer almaya çalıştı, bir dizi ziyaret ve açılışlara katıldı.

Gürlesin’den yoğun hafta sonu mesaisi
banner240

Başkan Gürlesin’e, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir de eşlik etti. Hafta sonu programlarının ilk durağı Başaranlar Mermer’den Ahmet Sert’in oğlunun sünnet töreni oldu. Ardından parti programı yer aldı. Parti programının ardından ise sünnet düğünleri nikah programları ve hayır yemekleri vardı. 


Başkan Gürlesin hafta sonu programları kapsamında, Denizli Belediyesi çalışanlarından Mesut Dokumacı’nın annesi hayrına düzenlediği hayır yemeği, İbrahim Özbilen’i oğlunun sünnet töreni ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak’ın annesi için okuttuğu mevlit programı da vardı. 

Başkan Gürlesin yine Pazar günü de, birçok hayır yemeği, mevlit, sünnet düğünü, nikah töreni ve düğün gibi programlara katılarak halkın gönlünü hitap etti. Mümkün olduğunca her fırsatta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürlesin, kendilerinden vatandaş gözüyle belediyenin çalışmalarını değerlendirmelerini istedi. Bu arada söz konusu programlara ek olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ve resepsiyon programı da Başkan Gürlesin’in hafta sonu katıldığı programlar arasında yerini aldı.

 2 gün boyunca yoğun bir program temposuyla çalışan Başkan Gürlesin’in hafta sonu programı gece yarısına kadar sürdü. Başkan Gürlesin, belediyenin şehri imar etmenin yanında halkın gönlünü de hoş tutması gerektiğini kaydederek, ‘Vatandaşlarımızdan gelen davetleri tüm detaylarına kadar değerlendiriyorum. Program saatleri çakışsa bile hepsine yetişmeye çalışıyorum. 

Bir belediye başkanı olarak bir yandan şehrimizi imar edip güzelleştireceğiz, öte yandan da vatandaşımızla iç içe olacağız. Her yerde görünebiliriz ancak eşimiz ve çocuklarımızın yanında değiliz. Görevin kutsal olduğu bilinciyle hareket edip milletimize hizmet için yoğun şekilde çalışıyoruz’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER