banner249

Gürlesin, Aktepe’den başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, seçim öncesi verdiği sözlerin hayata geçirilmesine Aktepe’den başladı. Başkan Gürlesin, ‘Biz milleti yönetmeye değil milletimizin hizmetkarı olmaya geldik. Aktepe’de olduğu gibi hizmet için milletimizin ayağına gideceğiz’ dedi.

Gürlesin, Aktepe’den başladı!
banner240

Başkan Gürlesin, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Fahrettin Göksu ve Selim Arkan ile Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta gibi ilgili daire müdürlerini yanına alarak Aktepe Mahallesi’nde eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılacakları belirledi. 


TOKİ’DE ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI
Başkan Gürlesin’in ilk durağı Aktepe Mahalle Muhtarlığı oldu. Burada yoğun kalabalık ve Mahalle Muhtarı Şengül Balcı, Başkan Gürlesin’i karşıladı. Ardından TOKİ 1. Etap’ta yer alan bölgeye geçildi. Burada vatandaşlar Başkan Gürlesin ve ekibine büyük ilgi gösterdi. Başkan Gürlesin mahalle ziyaretlerinde 7’den 70’e herkesin isteklerini ve görüşlerini anlatması için TOKİ’de neredeyse adım atmadık yer bırakmadı. 

Başkan Gürlesin’in bir sonraki durağı ise TOKİ 1. Etap, TOKİ 2. Etap ve TOKİ 940 konutun bağlandığı yol güzelgahı oldu. Burada otobüslerden, araçlarından inen vatandaşlar Başkan Gürlesin’e sevgilerini gösterdi. Bir sonraki durak ise Aktepe TOKİ 3. Etap Gazeteciler Sitesi’ydi. Muhtar Şengül Balcı, gerek TOKİ 1. Etap’ta, gerek bağlantı yolunda ve gerekse inceleme gezisi boyunda mahallenin beklentilerini aktarma fırsatı buldu. 

TOKİ sakinlerinin talepleri arasından 1. Etap’taki tepenin alınarak yol açılması, etaplar arası bağlantı yollarının iyileştirilmesi ve Gazeteciler Sitesi’nin baraja yakın kenarında yer alan uçurum bölümünün tel örgüyle çevrilmesi olarak öne çıktı. 

YAĞMUR ALTINDA İNCELEME YAPTI
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşın görüşlerini dinleyerek düşüncelerini aktardı. Bu arada, inceleme boyunca yağmur aralıksız yağdı. Yağmur, çamur demeden yoluna devameden Başkan Gürlesin, ıslatan yağmura aldırmadan incelemesine ara vermeden sürdürdü. Yaklaşık 2 saat devam eden incelemenin ardından değerlendirme yapan Başkan Gürlesin, vatandaşların ve mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

MİLLETİ YÖNETMEYE DEĞİL HİZMET ETMEYE GELDİK
Başkan Gürlesin, göreve talip olduğunda milletin hizmetkarı olacağına söz verdiğini anımsattı. Yağmur çamur demeden hizmet vaktinin geldiğini ifade eden Başklan Gürlesin, sözlerini şöyle sürdürdü, ‘Biz milleti yönetmeye değil, milletin hizmetkarı olmaya geldik. Aktepe’de olduğu gibi milletimizin ayağına gideceğiz ve yerinde görüşleri, önerileri alacağız. Hemen orada iletilenleri ve sorunları yerinde inceleyeceğiz.

Seçim artık geride kaldı. Bundan sonra hizmet etme zamanı başladı. Aktepe Mahallesi’nde olduğu gibi başkan yardımcısı arkadaşlarımı ve daire müdürü arkadaşlarımı alarak 68 mahallemizi tek tek dolaşacağım. Aktepe’den başlangıcı yaptık. Artık saha çalışmarına başladık. Alan taramaları yaparak ileri dönemde elini sıkmadığımız halini sormadığımız bir kişi kalmayacak. Bu arada bizlere eşlik eden muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Yeni çalışma yöntemimiz bu şekilde olacak.’ 

AKTEPE’DEKİ FARK SİYAHLA BEYAZ KADAR BELLİ
Öte yandan Aktepe’nin dünü ve bügünü arasındaki fark siyahla beyaz kadar bellidir. Bir zamanlar Bağırsak Deresi olarak bilinen bu bölgede, çocuklarımız kanalizasyon atıklarında oynardı. Şimdi ise aynı yerde çocuklarımız, Ege Bölgesi’nin en büyük parkında oynamaya başladı. Bizim düşüncemizde çocukları kanalizasyon atıklarında oynatmak yoktur, Ege’nin en büyük parkında oynatmak vardır. 

Önceden burada gece kondular vardı. Gelin olan kızlar babasının sırtında evinden yola indirilirdi. Şimdi ise teknolojinin geldiği en son noktada kullanılarak depreme dayanıklı konutlar var. İnsanlarımız yaşamını bu konutlarda sürdürüyor. İşte bizim zihniyetimiz ve farkımız budur. Gerek muhtarımızın ve gerekse mahalle sakinlerinin anlattıkları sorunları yakından biliyoruz. En kısa sürede sorunlar, çözüm olarak karşılık bulacaktır’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER