banner249

'Gökkuşağı’ akımına zabıta engeli

Marmaris Belediyesi tarafından 2008 yılında şehrin değişik yerlerinde uygulanan gökkuşağı renklerini Azmak'taki köprüye uygulamaya çalışan grup, zabıta engeline takıldı.

'Gökkuşağı’ akımına zabıta engeli
banner240

 İddiaya göre, kendilerine 'Marmaris Forum Üyesi' adını veren 15 kişilik grup Azmak'taki köprüyü gökkuşağı renklerine boyadı. Grup köprüye uyguladıkları boyanın kuruması için şeritler çekerek köprüyü geçişe kapadı. Forum üyelerine boyamanın belediyeden izinsiz yapılamayacağını bildiren zabıtalar, şeritleri yırtarak köprüye girdi. Boyalı yerlere ayaklarıyla basarak boyayı bozdular. Yaşanan tartışmanın ardından zabıtalar olay yerinden ayrıldı. 


TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUK DEDİLER ENGEL OLDULAR 
Marmaris Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: "Marmaris Belediyesi tarafından 2008 yılında şehrin değişik yerlerinde uygulanan gök kuşağı renkleri şimdi tüm yurdu sardı. 

Marmaris Belediyesi'nin şehri güzelleştirme çalışmaları kapsamında dere kenarındaki korkuluklar ve kapalı çarşıdaki gölgelik demirlerinde uygulanan gökkuşağı renkleri vatandaşlar ve turistler tarafından da büyük beğeni almıştı. Son günlerde İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bir çok şehirde bir akım haline gelen gökkuşağı renklerine Marmaris'te de rastlamak mümkün. Marmaris'te bir grup tarafından gökkuşağı renklerine boyanan köprüler, belediyemizin yıllar önceki çalışmasını anımsattı".

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER