banner249

Kilitli Parke’de büyük atak

Çameli Belediyesi kilitli parke taşı şantiyesinde, kendi bordür ve kilitli parke taşını üretiyor.

Kilitli Parke’de büyük atak
banner240

Bu sayede Çameli’de kilitli parke taşı döşenmeyen yol kalmayacak. Çameli Belediyesi son sistem otomatik parke taşı şantiyesinde imal edilen parke taşları, yol ve kaldırımların yapımında kullanılmaktadır. Çameli Belediyesi, özellikle köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim birimleri başta olmak üzere tüm yerleşim birimlerinde yatırım atağı başlattı. Söz konusu yerleşim birimlerinde ihtiyaç duyulan tüm yerlere kilit taşı döşenecek. 


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, seçim öncesi ne söz verdiyse daha fazlasını vatandaşlara sunmak için yatırım atağını başlattı.Kilit Taşlarını ithal etmiyoruz kendi Şantiyemizde Belediyemiz tarafından imal edilip ve dağıtılmakta” dedi. 

Belediye Başkanı Cengiz Arslan yapmış olduğu açıklamada, parke taşını artık kendimiz üretİyoruz günde ortalama 7000 – 7500 adet parke taşı imal ediyoruz. Kendi makinamız ile üreteceğimiz parke taşlarının maliyeti ise yarı yarıya daha ekonomik olarak üretileceğini söyledi. 

Mahallelerde mevcut yolların iyileştirilmesi ve ihtiyaç duyulan bölgelere kilit taşı döşenmesi gerektiği tespit edildi. Buna göre, hangi yerleşim birimine ne kadar ihtiyaç duyuluyorsa o miktarda kilit taşı gönderildi. En kısa sürede ise yatırıma geçilerek kilit taşları yollarda kullanılmaya başlanacak.32 Mahallemiz’de Kilit taşı problemi olmayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER