banner249

Tır dehşeti!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir otomobilin TIR’ın altına girmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Tır dehşeti!
banner240

Kazada TIR’ın dorsesinin altında kalan otomobilde sıkışan yaralı yaklaşık 15 dakika süren çalışmaların ardından kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli-Aydın Devlet Karayolu üzeri OTM kavşağında meydana geldi. Karayolu taşımacılığı yapan bir şirkete ait Hekim Özek yönetimindeki 35 HA 8721 plakalı çekici TIR, OTM kavşağında U dönüşü yaptığı sırada aynı yönde seyreden Mesut Uçgun yönetimindeki 34 HS 2892 plakalı otomobil ile çarpıştı. 


Çarpışmanın etkisiyle çekici TIR’ın dorsesinin altına girerek hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mesut Uçgun ile yanında bulunun eşi Zeliha Uçgun yaralandı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık görevlisi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi kaza kırım ekibi gönderildi. 

Yaralı sürücü Mesut Uçgun kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yanında yolcu olarak bulunan eşi Zeliha Uçgun ise ekiplerin yaklaşık 15 dakika süren çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

ESNAF UYARILAR YA DA IŞIKLANDIRILMA İSTEDİ
Kaza nedeniyle Aydın-Denizli ve Denizli-Aydın karayolunda trafik 1 saat kontrollü olarak verildi. Kaza yapan TIR ve otomobilin olay yerinden kaldırılmasının ardından araç trafiği normale döndü. 

Sürekli kazaların yaşandığını belirten çevre esnafı ise; “Kontrolsüz bir kavşak olduğu için aniden iş makinaları yada tırlar dönüş yaptığı için kaza yaşanıyor. Arkadan gelen araçlarda kontrolsüz ve uyarıcı bir kavşak olmadığı dikkatsizlik nedeniyle çarpıyor. Ölümlü ve çok sayıda yaralamalı kaza oluyor. Biz bunlara önlem alınmasını yetkililerimizden istiyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER