banner249

Gece gündüz Erdoğan

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek turu kapsamında, gündüz Güney ve Çal'da miting düzenleyen Ak Parti gece ise Dokuzkavaklar ve Karahasanlı Mahallesi'nde binlerce vatandaş ile bir araya geldi.

Gece gündüz Erdoğan
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, 30 Mart öncesi ne söz verdilerse hepsini yerine getireceklerini belirterek, bundan hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Başkan Zolan, "Sizler bize inandınız, güvendiniz. Bizim başımızı önümüze eğmediniz. Biz de sizin o güveninizi boşa çıkarmayacağız. Allah'ın izniyle, harfiyen tüm sözlerimizi yerine getireceğiz" dedi.


 Türkiye için birçok oyunlar oynanıp, tuzaklar kurulduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Bunlar karşısında dimdik, sapasağlam duracağız. Allah'ın izniyle geçmişte ecdadımızın yaptığı gibi güçleneceğiz. Dünyaya adaleti getiren bir millet olacağız inşallah. Bu ülke inşallah dünyaya adalet getirecek. Zannetmeyin 10 Ağustos seçimi sadece Türkiye'nin seçimi.

 Dünyada zulüm altında inim inim inleyen ülkeler 'medet',' umut' diyor, Türkiye'ye bakıyor. Onların umudunu boşa çıkarmamak lazım. Dünyada adaleti bir an önce tesis etmek lazım. Kendimizi küçük görmeyeceğiz. Bu ülke, bu millet geçmişte bunu başardı. Bunun da başlangıcı, ilk yürüyüşü 10 Ağustos'tur" dedi. 

"ONUN SEVDASI MİLLETİ"
 Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise, Başbakan Erdoğan'ın uzun ince bir yola çıktığını ifade ederek, "Bu yolda rabbim bize ona dava arkadaşı olmayı nasip etti hamdolsun. Bu uzun ince yolda milletine hizmet etme sevdasıyla bin bir türlü badireyle karşılaştı. Çünkü onun tek bir sevdası vardı.

 Onun sevdası milletiydi, onun sevdası ülkesiydi, onun sevdası dünyanın dört bir tarafında yaşayan mazlumların artık mazlum olmamasıydı. O yola düştüğünde işte bu sevdalarla donatılmış olduğu için bin bir türlü tuzaklarla karşılaştı. Karşısına ne türlü engeller çıkarmadılar ki... 

Ama hamdolsun onların tuzaklarını milletimizin bize olan güveni sayesinde alt etmeyi başardık. Sizler sayesinde başardık. Destek oldunuz, gönül verdiniz, bizleri sevdiniz ve bu sevgi karşılıklı oldu" dedi. İl Başkanı Örki, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç merak etmeyin nasıl ki 3 Kasım 2002'den bu tarafa ülkemiz güzelleşiyorsa, 2023 hedeflerine de aynı şekilde devam edecek. 10 Ağustos'tan sonra bambaşka bir Türkiye bizi bekliyor olacak. Hep birlikte yapacağız bunu. Bizim işimiz hizmet etmek, sizleri mutlu etmek. Biz makam, para ve pul için yola çıkmadık. Talip olduğumuz tek makam sizin gönlünüzün makamıdır."

 AK PARTİ MEYDANLARDA
 Dokuzkavaklar ve Karahasanlı Mahallesi'nde düzenlenen miting programlarına Başkan Zolan ve İl Başkanı Örki'nin yanı sıra Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, il ve ilçe yönetimleri ile 23. Dönem Milltvekili Mehmet Salih Erdoğan ve çok sayıda partiliyle vatandaş katıldı. Bu arada Denizli merkezde düzenlenen mitinglerde yapılan konuşmalar, işaret dili ile işitme engelli vatandaşlar için de tercüme edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER