banner249

Fulya Öztürk’e tehdit telefonu!

Gazeteci Fulya Öztürk’e tehdit telefonu geldi. CNN Türk Özel Haberler Şefi Öztürk, İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip etmek için bulunduğu İsrail'de tehdit edildi.

Fulya Öztürk’e tehdit telefonu!
banner240

İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip eden CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman, telefonla tehdit edildi. Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi.
Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?"

CNN’E YAYININA BAĞLANDI
CNN Türk yayınına bağlanarak Hande Fırat'a konuşan Öztürk şunları söyledi, “0221 dört rakamlı bir telefon beni aradı. Telefondan hemen sonra tweet attım. Kısık sesli bir adamdı. "Sen İsrail'de misin?" diye defalarca söyledi. Bir şeyler daha söyledi ama tam anlayamadım. "Kendine dikkat et, yine arayacağım" dedi. 

"Bu telefon tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var. İsrailli Telegram sayfalarında benim fotoğraflarımı paylaşıyorlardı. Ben bunları en başta çok önemsemedim açıkçası. Ben İsrail hattı kullanıyorum. Bunu da çok kimse bilmez açıkçası. O yüzden şaşırdım. Beni sadece rejiden arıyorlar. Başka bir numara aramıyor. Dolayısıyla bu 4 rakamlı numarayı görünce şaşırdım. Büyükelçiliği aradım hemen. Gerekli yerlerle de konuşuyorum. Şuan ben ve ekip arkadaşlarım gayet iyiyiz."

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER