banner249

Final Okulları, basın mensupları ile buluştu

Özel Denizli Final Okulları, Denizli’de çalışan basın mensuplarına düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Final Okulları, basın mensupları ile buluştu
banner240

İftar yemeğinde gazetecilere kendi elleriyle yemek dağıtan Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin yaptığı konuşmada Final Okullarının 2015-2016 eğitim-öğretim dönemine iyi şekilde hazırlandığını belirtti. Ramazan ayı dolayısıyla Özel Denizli Final Okulları, basın çalışanlarına l iftar yemeği verdi.


Final Okulları yemekhanesinde verilen iftara gazeteciler yanında, Özel Denizli Final Okulları İlkokul Müdürü İpek Pulat Dönmez, Lise Müdür Yardımcısı Nidai Kahya, Yayın Sorumlusu Özer Uslu, Edebiyat Öğretmeni Emrah Sönmez de katıldı. İftara katılanlarla tek tek ilgilenen Özel Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, iftar yemeklerini kendisi servis etti.

“KISA SÜREDE DENİZLİ’NİN ÖNEMLİ OKULU OLDUK”
İftarda Final Okulları hakkında bilgi veren Özel Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, Okulumuz ilk yılını büyük bir başarı ile tamamladı. ‘Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’ sloganıyla çıktığımız 2014 Eylül’ünden bu yana, yaptığımız çalışmalarla, bu sloganın hakkını veren bir sonuç aldık. İlk yılımızda Denizlili hemşerilerimizin büyük takdirini kazandık. 

Bütün velilerimiz kayıtlarını yenilediği gibi, yanında en az bir öğrenci daha getirdi. Bu yetmedi okulumuzda uygulanan sistemi ve kadromuzu öyle güzel anlattılar ki; okulumuz kısa sürede Denizli’nin önemli kuruluşlarının başına yerleşti” dedi.

2016’DA SINAV’IN BAŞARISI KONUŞULACAK
Final Okulları’nın 2016 vizyonu hakkında da bildiler aktaran Öztekin, “Önümüzdeki yıl sınav başarısında en önde olduğunu göreceğimiz bir yıl olacak. Biz, ilk yılımızda bilerek 12’inci sınıf öğrencisi almamıştık. Ancak, gelecek yıl için 12’inci sınıfa Denizlimizin başarı düzeyi yüksek öğrencileri kayıt yaptırdı. Bize düşen ise onları derece grupları oluşturarak sınavlara en güzel biçimde hazırlamak olacak. 

Bu da demek oluyor ki 2016’daki sınav sonuçları açıklandığında adını en çok duyacağımız Final Okulları olacak ve bu başarı inşallah sonraki yıllarda da devam edecek. Böylece Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’ sloganı da yerini bulmuş olacak. Dershanelerin kapatıldığı bir ülkede hem okulun gereğini yerine getirilmeli hem de sınavlara hazırlayabilmeli. 

İşte tam bu noktada hem Final Okulları, hem de Çınar’daki Temel Lise’miz bu görev anlayışı ile çalışacak ve Denizli’mize hizmetini güzel bir şekilde yapacaktır” dedi. Önümüzdeki yıl öğrenci sayısının da artacağını tahmin ettiklerinden söz eden Öztekin, “öğretmen kadromuzu çok titizlikle güçlendirdik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu konuda rahat olsunlar. 

Daha önceki yıllarda olduğu gibi, gelecek yıl ve bundan sonraki yıl hep final yılı olacaktır” dedi. İftar yeğinin ardından Özel Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin gazeteciler ile birlikte öz çekim yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER