banner249

Eşit ve adil olacağız

İlçe Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlen törenle mazbatasını alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “vatandaşa hizmet götürmede eşit ve adil olacağız” dedi.

Eşit ve adil olacağız
banner240

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı. 


30 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı. Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle, Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Döne Ayaz Aydın’dan mazbatasını alan Subaşıoğlu; çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Subaşıoğlu, “bize bu emaneti teslim eden milletimize teşekkür ederim. Bugünden itibaren bizim üzerimizde çok büyük sorumluluk var. Bu sorumluk doğrultusunda hareket edeceğiz. Merkezefendi İlçesi’nde hiçbir tatsız olay yaşamadan seçim kampanyasını neticelendirdik. Bundan dolayı diğer partilerin belediye başkan adaylarına da teşekkür ediyorum. Onlar da bu demokrasi yarışına katkı sağlamışlardır. Sonuçta milletimizin iradesinin ortaya çıkması bakımından önemli bir çalışma içerisinde bulundular. Bizler de aldığımız oya hiç bakmaksızın; Merkezefendi’de yaşayan 262 bin nüfusumuzun tamamına, hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit ve adil olarak hizmet götürme anlayışı ile 5 yıllık görev süresi içinde elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclisimiz ile birlikte bir uyum halinde Denizli’nin menfaatine uyacak tüm projelere birlikte imza atacağız. Bize destek veren ve dua eden tüm herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER