banner249

Erkekler en çok sakal ve bıyık ektiriyor

Bıyık ve sakal ekiminin her geçen gün arttığını belirten, Saç Ekim Koordinatörü Yasemin Gülgör, Saç ekiminin ardından şimdi de bıyık ve sakal ekimi moda olduğunu dile getirdi.

Erkekler en çok sakal ve bıyık ektiriyor
banner240

Erkeklerin genelde bıyık ve sakala önem verdiğini ifade eden Saç Ekim Koordinatörü Yasemin Gülgör, yapılan operasyonlardan sonra ekilen bıyık ve sakal görünümünün oldukça doğal olduğunu ifade etti.
 
Yaptıkları operasyonlarla ilgili bilgi veren Gülgör, “Yapılan tüm operasyon sonuçları, doğal görünmekle beraber kişilerin doğal bıyık ve sakal yapısını bozmadan, seyrelmiş olan alanlara işlem yapıyoruz. Mevcut kıl kökleri arasındaki boş alanlara, seyrelmiş alanlara enseden aldığımız kıl kök hücreleri ekiyoruz. Bu yüzden doğal görünümle kesinlikle oynama olmuyor. Sakal ve bıyığı doğuştan olmayan kişilere de operasyon gerçekleştirerek çok iyi sonuçlar alıyoruz. Bunun sebebi de uzmanlarımızın doğallığa çok önem vermemizdir” dedi.
 
HASTALARIMIZ ALKOL SİGARA KULLANMAMALIDIR
Hastaların rahat bir operasyon geçirmeleri için bazı önerilerde bulunan Gülgör, “Operasyon öncesinde hastalarımız kesinlikle alkol ve tütün ürünleri kesinlikle kullanmamalı. Bununla beraber kafein içeren içeceklerin tüketilmesini de kesinlikle önermiyoruz. Hastaların bu kurallara uymasını belirterek rahat ve başarılı bir operasyon geçirmesini hedefliyoruz” dedi.

Elimizden geldiği kadar yanlış bilinen doğruları düzeltmeye çalıştıklarını dile getiren Gülgör, “Bizim bu yanlış bilgilere vereceğimiz en güzel cevap, iyi bir operasyon yaparak hastalarımızın bizi dışarıda iyi şekilde referans etmeleri olacaktır. Operasyon gerçekleştirdikten sonra uygulanan yere bariyer koyuyoruz. Hastalarımıza losyon, krem, gibi tıraş ürünlerinin o bölgeyle temas etmemesi gerektiğini söylüyoruz. 3 aylık muayene ve kontrollerin yapılmasının ardından ekim uygulanan bölgeyi tıraşlayabilirler. Çene kaslarını çok oynatmadan yiyecek içecek tüketmek gerekiyor. Daha çok sıvı yiyecekler tüketmeliler. Kişinin mevcut olan kıl kökleriyle bizim uyguladığımız ettiğimiz kıl kökleri aynı şekilde, aynı anda uzar. Tedavi sonrası sakal ve bıyık bölgesini doğal bir şekilde, hayatları boyunca kullanabilirler. Hiçbir problemle karşılaşmazlar" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER