banner249

En büyüğü Denizli’de

Denizli’nin Sümer Mahallesi’nde 17 yıl önce kurulan Acar Oto Servis ve Yedek Parça firması, 4 bin 200 m2 kapalı alanıyla Ege Bölgesi’nin en büyük özel servisi olarak hizmet ediyor.

En büyüğü Denizli’de
banner240

 Denizli’nin oto servis ve yedek parça firmalarının öncü kuruluşları arasında yer alan Acar Oto Servis, 50 uzman kadrosuyla 4 bin 200 m2 kapalı alanda Denizlilere hizmet veriyor. 1999 yılında kurulan Ege Bölgesi’nin en büyük oto servis ve yedek parça firması Acar Oto, yüzde 100 müşteri memnuniyetini en büyük misyon olarak kabul etmiş.
 
Acar Oto Servis ve Yedek Parça Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Acar, müşteri memnuniyetinin kendileri için en önemli kıstaslarından biri olduğunu belirterek, konusunda uzman, müşteri odaklı ve güler yüzlü kadroları ile sorunları en hızlı şekilde giderme ve araçları kusursuz biçimde teslim etme ilkesini kendilerine şiar edindiklerini söyledi.
 
Bünyelerindeki kazalı araçların anlaşmalı oldukları sigorta şirketlerinin yanı sıra tüm sigorta şirketleri ile de yaptıklarına dikkat çeken Acar, kaliteli bir hizmet almak isteyen tüm Denizlileri ve firmaları görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
 
Şirketin Genel Müdürü Şükrü Kan ise kaporta, boya, mekanik, elektrik ve rodbalans işleri üzerine, hafif ticari ve binek oto araçlarına, tüm marka ve modellerde hizmet verdiklerini söyledi.
 
Genel Müdür Şükrü Kan açıklamasına şöyle devam etti, “4200 metrekare kapalı alanımızda 50 uzman personelimizle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Firmamıza gelen her aracı mümkün olan en kısa zamanda kusursuz olarak söz verilen tarihte müşterilerimize teslim ediyoruz. Firmamız ayrıca 7/24 saat çekici hizmetiyle de müşterilerimize her türlü hizmeti vermeye çalışmaktadır” dedi.
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER